Hurtigbåten: Normale ruter, men det blir forsinkelser

MS Mårøy går inn som "vikarbåt" på ruten mellom Harstad og Tromsø.

MS Mårøy ligger til kai i Tromsø tirsdag. Det har de siste ukene vært utfordringer på Hurtigbåt-sambandet i fylket etter at Fløyfjell gikk på et isflak for to uker siden, mens Kistefjell nylig fikk problemer med propellen.  Foto: Rikke Lange

nyheter

På grunn av motortrøbbel er det satt inn reservefartøy på hurtigbåtsambandet Tromsø-Harstad-Tromsø. Reserven MS Mårøy startet sin tur i Tromsø klokken syv, startet MS Fløyfjell fra Harstad på samme tidspunkt.

Båtene følger normale ruter, men fordi Mårøy har litt lavere fart, vil det bli mindre forsinkelser på inntil 35 minutter ved ankomst i motsatt ende. Torsdag og fredag vil det derfor bli forsinkelse på avgangen klokken 16.15 fra Tromsø og klokken 1930 fra Harstad.