Dette jobber politiet med onsdag

nyheter

Tromsø: 14.39: Melding om to mindreårige gutter som hadde nasket i forretning i Storgata. Patruljen kjørte ut og identifiserte guttene. Hadde ikke tyvegods på seg og hevdet de hadde spist tyvegodset (godteri), sier politiet i en melding.

Skjervøy: 14.35: En patrulje har avskiltet en moped og gitt mangellapp etter mistanke om ulovlig trimming.

Nordreisa: 13.09: Etter tips fra publikum rykket politiet på Storslett ut og fikk stanset et kjøretøy som vinglet. Patruljen har grunn til å mistenke ruspåvirket kjøring. Blodprøver sikres. Fører er en utenlandsk mann i 50-årene.

Bardu: 11.52: Melding om utforkjøring på E6 nært Mobakken. To personer i ett kjøretøy har kjørt av veien. De er sjekket av helsepersonell og ansett uskadd. Føreren anmeldes blant annet for kjøring uten gyldig førerkort, kjøring i ruspåvirket tilstand og besittelse av narkotika. Passasjer anmeldes for brudd på narkotikalovgivningen.

Steigen: 09.39: Politet har gjennomført promillekontroll. 50 kontrollerte. Ingen reaksjoner.

Tromsø: 09.09: Politiet har avholdt trafikkontroll ved Kattfjord skole. 7 bilførere ble kontrollert for promille og dokumenter, ingen overtredelser registrert.

Flakstad: 08.16: Napp: Melding om utforkjøring. En bil innvolvert. Ingen personskader. Trafikken går som normalt på stedet. Politiet oppretter sak.

Vesterålen: 05.56: Politiet har vært på en adresse i Bø i forbindelse med skadeverk og ordensforstyrrelse på privat eiendom. Da politiet kom til stedet ble en politibetjent slått i ansiktet. Kvinne i slutten av tenårene pågrepet og innsatt arrest. Anmeldes og avhøres.

Tromsø: 04.59: Politiet har vært på en adresse på Tomasjordnes etter at naboer klaget på høy musikk og støy. Ei kvinne i 40-årene fikk pålegg om å roe ned på festlighetene og holde det stilt frem til klokken 12. Patruljen fikk inntrykk av at dette skulle etterkommes.

Tromsø: 02.07: Mann i 40-årene og kvinne i 30-årene anmeldes for tyveri av sykkel i Tromsø sentrum. De ble påtruffet av en politipatrulje som fattet mistanke om deres aktiviteter. Eier av sykkelen forsøkt oppringt, men svarte ikke i natt. Sak opprettes og eieren kontaktes på dagtid.

Tromsø: 00.19: Mann i 50-årene innbrakt fra flyplassen og satt i drukkenskapsarrest. Ble i løpet av gårsdagen nektet å gå ombord på to flyavganger grunnet beruselse.

Dette jobbet politiet med tirsdag