Dette jobbet politiet med tirsdag

nyheter

Harstad: 14.15: Politiet har avholdt trafikkontroller i diverse 30-soner, med fokus på fart og lys. Resulterte i fem mangellapper på lys, samt 13 forenklede forelegg for fartsovertredelser. Høyeste hastighet var 49 km/t.

Harstad: 10.30: Det er meldt brannalarm på Hagebyen skole. Les mer

Storslett: 08.05: Politiet har avholdt trafikkontroll. 34 førere er kontrollert for promille/rus og har fremvist dokument. Ingen reaksjoner, melder politiet i Troms.

Finnsnes: 07.51: Politiet har avholdt trafikkontroll med fokus på dokument og rus. 33 kontrollerte førere, ingen reaksjoner, opplyser Troms politidistrikt.

Tromsø: 03.10: Mann i 60-årene innbrakt fra legevakta og satt i drukkenskapsarrest. Han var et ordensproblem og uønsket på legevakta.

Tromsø: 00.33: Mann i 20-årene innbrakt fra et av byens utesteder og satt i drukkenskapsarrest. Oppførte seg truende, raserte og knuste glass på utestedet. Anmeldes for ordensforstyrrelse. Sak opprettes.

Tromsø: 00.07: Mann i 40-årene innbrakt og satt i drukkenskapsarrest etter at han var uønsket på et av byens utesteder. Han fikk et pålegg av patruljen om å forlate byen, men etterkom ikke pålegget og anmeldes for dette. Sak opprettes.

Bodø: 23.46: Tidligere mandag kveld fikk politiet informasjon om en eldre bil som kjørte svært fort i Kirkeveien videre Nordstrandveien og Fv 834. Politiet fikk stanset bilen i Ausvika. Bileier hadde ikke gyldig førerkort. Bilen ble tatt i beslag grunnet flere tidligere forhold. Etterforsking startet.

Dette jobbet politiet med mandag