Dette jobbet politiet med mandag

nyheter

Tromsdalen: 18.32: Nødetatene rykker ut etter melding om brann sentralt i Tromsdalen. Uvisst per nå hva som brenner. Oppdatering: 18.40: Brannen viste seg å være matlaging. Nødetatene avslutter på stedet.

Fauske: 17:11: Nødetatene på tur til Industriveien etter melding om brann i kjøretøy. Oppdatering: 17.19: Mopedbil som brenner. Brannvesenet driver slukking.

Sortland: 15.52: Patruljen har skrevet ut parkeringsgebyr ved Sortland ungdomsskole. – To biler har parkert i rundkjøringen og hindrer bussen med å komme frem. Gjentakende problem med feilparkering i dette området.

Målselv: 14.00: UP har gjennomført fartskontroll på E6 Heia i Målselv/Balsfjord. Resulterte i ett førerkortbeslag, hvor farten ble målt til 122 km/t i 80-sonen.

Tromsø: 13.53: UP har gjennomført adferdskontroll i Tromsø sentrum. Dette resulterte i syv forenklede forelegg for mobilbruk under kjøring, samt et gebyr for manglende bruk av bilbelte.

Tromsø: 13.08: En bil har kjørt ut av veien på E8 Hundbergan, og kollidert med et rekkverk. En del skader på bilen. Sjåføren var alene i bilen, og han sjekkes av ambulansepersonell. Trafikk kan passere i ett kjørefelt.

Bodø: 243 billister ble kontrollert i promillekontroll i Stormyrveien. Ingen reaksjoner fra politiet.

Tromsø: Fire ungdommer i alderen 17 til 20 år ble pågrepet av politiet for bruk av narkotika søndag kveld. Saker opprettes og etterforskes.

Tromsø: Politiet har vært på en adresse i Nordavinden og gjort kriminaltekniske undersøkelser etter melding om innbrudd. Huseier har vært borte i fire dager. Så langt huseier har oversikt er det ingen ting som er borttatt fra adressen. Sak opprettes.

Dette jobbet politiet med søndag