Bendiks Harald håper på rask oppklaring: – Saken er uforståelig

Tidligere Kvæfjord-ordfører Bendiks Harald Arnesen håper på rask oppklaring rundt funnet av død person.

Lite samfunn: Tidligere ordfører Bendiks Harald Arnesen hadde sin arbeidsplass på rådhuset, rett over bygningen der funnet ble fjort i forrige uke. Han håper på rask oppklaring. Foto: Andreas Isachsen 

nyheter

– Det er helt ufattelig at noe slikt har skjedd på Borkenes, og det er like ufattelig at det ikke er blitt oppdaget tidligere. Hele saken er merkelig, sier Arnesen.

Obduksjon

Den døde personen ble oppdaget torsdag i forrige uke under renovering av et hus midt i sentrum av Borkenes. Levningene av den døde ble transportert til UNN Tromsø for obduksjon, og den foreløpige obduksjonsrapporten er ventet i løpet av tirsdag.