Skånland har fått varsling

Det er montert varslingsanlegg i rådhuset på Evenskjer med tyfon på taket og anlegg inne på loftet.

SENTRALEN Oppe på loftet finner vi sentralen som sammen med de andre sentralene i nord vil kunne utløses fra Harstad, Sørreisa eller hos politimesteren. Her blir den montert og kontrollert av Håvard Solhaug.  Foto: Bengt Simonsen

nyheter

– Det er nærmere ti år siden vi sist vi monterte et varslingsanlegg. Skånland har faktisk ikke hatt varsling før, men nå er de jo blitt en del av en storkommune, så da var det på tide, sier fungerende distriktssjef i Sivilforsvaret, Håvard Solhaug.

– Dette er det første varslingsanlegget som kommer i Skånland/Tjeldsund kommune, og uten at vi skal slå det helt fast kan det også komme et anlegg senere i Evenes-området, antyder Solhaug.