Valgteknisk samarbeid i Evenes:

Jardar Jensen kan bli ordfører igjen

– Mange beskriver situasjonen i Evenes etter valget som kaotisk, men jeg tror alle i hvert fall kan være enige om at den er krevende.

Jardar Jensen (H) har jobbet i Kommunaldepartementet, men kan ikke huske lignende situasjoner som den Evenes står i nå. 

nyheter

Jardar Jensen (H) underslår ikke at valget i Evenes ble annerledes enn mange hadde ventet.

– Vi har hatt et spesielt valg i Evenes i år. Vi har vært igjennom en frisk valgkamp med steile fronter, mange følelser og til dels sterke påstander. For første gang i manns minne stilte en ikke partipolitisk liste til valg – Evenes Tverrpolitiske Liste (ETL). Nå er endelig valgresultatet er klart. Valgstyret har etter et vanskelig og nitidig arbeid, i samarbeid med Valgdirektoratet og Kommunal og Moderniseringsdepartementet, kommet frem, at til tross for mange feil og mangler, har disse ikke påvirket mandatfordelingen. Vi forventer derfor at kommunestyret vil godkjenne valget på det konstituerende møtet 8. oktober, skriver han i ei pressemelding fra Evenes Høyre.