Havnepromenaden begynner å ta form

Arbeidene med å tilrettelegge havnepromenaden med lekeapparater, belysning, benker, bord og stoler er godt i gang.

LEKEAPPARAT Nina Dons-Hansen, Mona Slåtto Olsen og Lillian Sharma ser fram til at opprustingen av Havnepromenaden nå nærmer seg ferdigstillelse. Her ved ett av lekeapparatene som snart kan tas i bruk.  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Landskapsarkitekt Lillian Sharma og prosjektleder for Kunststien, Nina Dons-Hansen i Harstad kommune, kan om kort tid ønske velkommen til deler av området som er under opprusting.

Vil sikre god kvalitet

– Lekeområdet, bestående av balanseelementer, slakk line og balansetreverk, nærmer seg ferdigstillelse. Dette er apparater med innebygde ledlys for å kunne brukes også på ettermiddags- og kveldstid om høsten og i mørketida.