Dette jobbet politiet med fredag

nyheter

Bodø: 22.00. Mann (i 40 årene) innbrakt fra butikk på Mørkved. Mannen plaget kunder og fremsto som beruset. Mannen satt i arrest og blir anmeldt for ordensforstyrrelse, melder Nordland politidistrikt.

Sørreisa: 21.46. Uttrykningspolitiet har beslaglagt førerkortet til en gutt i slutten av tenårene. Han ble målt til 97 km/t i skiltet 60 sone. Det opprettes sak på forholdet, melder Troms politidistrikt.

Kåfjord: 20.30. Politiet har avholdt trafikkontroll på E6 i 60 sone. Tre bilførere ble ilagt forenklet forelegg. Høyeste hastighet var 72 km/t, melder Troms politidistrikt.

Takelvdalen: 19.50. Politiet har vært på en adresse ved Oppgård etter melding om innbrudd. Det er borttatt flere gjenstander. Patruljen har avhørt en person med tilknytning til eiendommen og foretatt åstedsundersøkelse. Har du tips i saken ringer du 02800.

Innbruddet har funnet sted mellom mandag 30. september og i dag. Politiet har ingen mistenkte i saken.

Ramfjord: 18.15. Uttrykningspolitiet har beslaglagt førerkortet til ei dame i 20 årene. Hun ble målt til 88 km/t i 60 sone. Sak opprettes, melder Troms politidistrikt.

Politiet har på samme sted beslaglagt førerkortet til en gutt i slutten av tenårene. Vedkommende ble målt til 80 km/t i 60 sone. Han hadde prøvetid og var belastet med prikker fra tidligere. Sak opprettes.

Bodø: 17.10. Melding om trafikkulykke på Rønvikleira. Nødetater på vei til stedet. Ikke meldt om personskader. Oppdateres her, melder Nordland politidistrikt.

Litt senere melder politiet: Politiet på stedet melder om at ingen personer er skadet. En bil og en lastebil involvert i ulykken. Mindre matrielle skader på kjøretøyene. Den ene føreren erkjenner å ha brutt vikeplikten. Han får ett forenklet forelegg.

Målselv/Balsfjord: 16.06.  Statens Naturoppsyn har sammen med politiet utført utmarkskontroll med fokus på kjøring i barmark. Tre personer er anmeldt for å ha kjørt ATV ute i terrenget/barmark. Det ble også observert mye spor etter ATV’er ute i terrenget, melder Troms politidistrikt.

Rana: 15.39: Politiet har avholdt laserkontroll i Umbukta fredag ettermiddag. 7 førere fikk forenklede forelegg. 3 førere fikk førerkortet beslaglagt. Høyeste hastighet var på 97 km/t og det er 60-sone på stedet. - De som mistet førerkortet var to menn i 40 årene, og en mann i 20 årene.

Tverlandet: 12.40: Nødetatene rykket ut til Esso i forbindelse med en ulykke med arbeid på en bensintank. Området sperres av på grunn av mulig eksplosjonsfare. Ifølge NRK skal det ha vært eksplosjon i en bensintank. Klokken 13.14 sier politiet at de holder på å få ut en person fra bensintanken. - Vi antar er at vedkommende er alvorlig skadet, sier politiet. NRK forteller senere at en mann får livreddende førstehjelp på stedet. Tre personer var involvert i arbeidet, men bare en befant seg i tanken.

Klokka 16.21 melder politiet: En mann i 40-årene døde desverre av skadene. Pårørende er varslet og følges opp av kriseteam. Arbeidsgiver følger opp egne ansatte.

Sortland: 11.54: I forbindelse med vegarbeid ved Sortland legekontor har det vært en del uønsket parkering. - Buss kommer ikke fram. Idag har vi skrevet p.gebyr til fire biler. På området som er skiltet «All stans forbudt». Skilting gjelder selv ved arbeid, sier politiet.

Feilparkering Sortland.  Foto: Politiet

 

Kvæfjord: 11.44: Krimteknikere er observert tilbake på stedet der en død person ble funnet torsdag. Området er ikke avsperret. Les mer om saken her

Kvæfjord: 11.00: Kvæfjord kommune har aktivert sitt kriseteam etter et mistenkelig dødsfall onsdag. De som ønsker kontakt med kriseteamet kan ringe på telefon 91128466 eller 99319230.

Mo i rana: 10.28: Politiet har hatt promillekontroll ved Deli de Luca på Grubhei. 71 førere kontrollert. En fører, mann født 88, anmeldes for lavpromille, dvs mellom 0.2 og 0.5 i promille. Ikke førerkortbeslag, lyder meldingen.

Harstad: 10.00: Politiet har gjennomført en pressekonferanse der de delte informasjon om et mistenkelig dødsfall i Borkenes torsdag. Les mer og se pressekonferansen her

Tromsø: 08.41: Politiet har avholdt trafikkontroll ved Gyllenborg skole idag. En bilist fikk et forenklet forelegg på stedet for å ha brutt et trafikkskilt på stedet.

Mo i Rana: 07.47: En blå Volvo 740 med regnr: DE 98937 er stjålet fra området Gruben. Det har skjedd i løpet av natten, opplyste politiet først. Klokken 09 melder politiet at bilen er funnet i Verkstedveien. - Vi tar åstedsundersøkelse, og saken etterforskes av politiet på Mo, sier politiet.

Harstad: 02.50: Politiet avholdt fartskontroll i 60-sone på Rv. 83 i Harstad. Resultatet ble to forenklede forelegg hvor høyeste hastighet var 85 km/t, og to førerkortbeslag på 119 og 117 km/t. Begge førerne samtykket til beslag av sine førerkort. Det opprettes sak på begge førerkortbeslagene.

Dette jobbet politiet med torsdag