Kjendiser til ny næringskonferanse i Harstad

Lise Klaveness er en av foredragsholderne på den nye næringslivskonferansen «Momentum» i Nordic hall 20. november.

KOMMER Lise Klaveness i sine glansdager for Stabæk i Toppserien. Nå skal hun dele erfaringer til deltakerne på Momentum.  Foto: iTromsø

nyheter

Hun skal fortelle om makt og maktbevissthet i toppfotballen. I tillegg til temaet: «Må man gi avkall på alt for å være toppleder?» Klaveness har over 70 landskamper i fotball og en lang serie kamper fra Toppserien i ryggen. Hun er utdannet jurist, og har jobbet som advokat, dommerfullmektig og juridisk spesialrådgiver. Klaveness er i dag direktør for eliteavdelinga i NFF.

Variasjon

Andre foredragsholdere er blant annet forfatter og tidligere leder for Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth, og Suzanne Kaluza, pådriveren for Sunn Fornuft-plakaten. Hun kommer til å snakke om hvorfor det trengs mer enn bare hvite menn som pusher 50 i maktposisjoner. Hun er i dag leder for Litteraturhuset i Oslo.