Dette jobbet politiet med torsdag

nyheter

Lyngen: 20.55. Uttrykningspolitiet har avholdt trafikkontroller. 143 kontrollerte, alle var edru. I 50 sonen på Furuflaten ble 4 ilagt forenklet forelegg for fart. Høyeste hastighet 62 km/t, melder Troms politidistrikt.

Mørkved: 16.10. Sammenstøt mellom syklist og kjøretøy - syklist er forslått, men oppe å går. Sjekkes av helse på stedet. Politiet gjør undersøkelser, melder Nordland politidistrikt.

Jøvika: 16.00. Politiet fikk inn en melding kl. 14 om en bilist som hadde kjørt på en hund som var løs. Den er død. Trolig en valp av type elghund. Den hadde en tracker rundt halsen. Eier bes kontakte politiet på tlf. 02800 for info om hvor den befinner seg nå, melder Troms politidistrikt.

Narvik: 16.00. Trafikkuhell ved Rema 1000 i Frydenlundsgata. Mannlig fører i 80 årene har kjørt inn i en annen bil samt i veggen på Rema 1000. Ingen personskader bare matrielle skader. Ikke mistanke om promille. Førerkortet tatt i beslag, melder Nordland politidistrikt.

Strupen: 16.00. Politiet har stoppet en bilist som har kjørt i en hastighet på 108 km/t i 80-sone. Fikk 3 prikker i tillegg til et forelegg, melder Troms politidistrikt.

Bodø: 16.00. Uttrykningspolitiet har gjennomført laserkontroll i junkerveien. Resultat: 11 stk. forenklede forelegg. Høyeste måling 51 km/t i 30 sonen, melder Nordland politidistrikt.

Fauske: 14.00. Uttrykningspolitiet og patruljen har gjennomført fartskontroll i 50 sone. Seks forenklede forelegg skrevet, høyeste hastighet 65 km/t i 50 sonen, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: 12.53: Politiet melder om funn av en død person Vengsøya. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig. Les mer her

Leirfjord: 12.47: En ambulanse melder at de under utrykning på Leland på rv 17 har en bil som har hengt seg på. Bilen er nå stoppet av politiet og fører får sitt førerkort beslaglagt, meldte politiet.

Mosjøen. 12.13: Melding om trafikkulykke ved rundkjøringa Brugata/Elvegata. En bil involvert. Veien va sperret innil klokken 12.30 da man sørget for framkommelighet, om enn noe redusert.

Tromsø: 09.57: Politiet skal i tidsrommet 12:00-15:00 drive med diverse øvelser. I den forbindelse vil vi kjøre utrykning, sier politiet i en melding.

Straumen: 09.27: Politiet har gjennomført promillekontroll på Straumen. 82 kontrollerte, ingen reaksjoner.

Sømna: 07.39: Melding om en bil som har kjørt av veien ved Vik. En person involvert. Det skal være glatt vei på stedet, rapporterer politiet i Nordland. Klokken åtte melder politiet at føreren er fraktet til legevakten for sjekk.

Bodø: 06.58: Melding om singelulykke på sykkel i Petter Engens vei. En person skadet, blir behandlet av ambulansepersonell på stedet. Politiet oppretter sak og gjør undersøkelser på stedet.

Tromsø: 02.14: Politiet avholdt promillekontroll i Kroken. Ingen utslag på promille, men én fører anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Bodø: 01.30: Fører av en bil ble først anmeldt for kjøring i påvirket tilstand, framstilt for lege og førerkortet midlertidig beslaglagt onsdag. Noe senere på natta ble den samme kvinnen stanset under kjøring på nytt, denne gang anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort. Men det var ikke bare det, melder Avisa Nordland, hun hadde også gjort skadeverk på ei utleieleilighet.

Tromsø: 23.39: UP målte en bil til 73 km/t i 50-sone på Bruvegen i Tromsdalen. Fører hadde fem prikker fra før og fikk ytterligere tre. Førerkortet ble dermed beslaglagt på prikkbelastning. Fører erkjente forholdet på stedet og samtykket i førerkortbeslag. Det ble beslaglagt ytterligere to førerkort i 50-sone ved Esso i Tromsdalen. En av disse hadde også for mange prikker til å beholde førerkortet etter målingen. Den andre ble målt til 101 km/t. I tillegg til de nevnte samtykket seks førere til forenklede forelegg.

Tromsø: 22.20. Politiet fikk melding om et pågående mulig tyveriforsøk av en bil i Tromsdalen. Politiet påtraff flere personer blant flere biler på stedet. Undersøkelser ble gjort. En bil ble tauet inn da den var tidligere meldt stjålet. Ingen pågrepet. Saken etterforskes.


Dette jobbet politiet med onsdag