Dette jobbet politiet med onsdag

  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Saltdal: 19.57. Politiet har ankommet Røkland etter trafikkuhell på E-6. Trailer har kjørt på en Elg. Ingen personskade. Viltnemda på tur til stedet. Veien stengt. Oppdatteres, melder Nordland politidistrikt.

Noen minutter senere melder politiet: Viltnemda har vært på stedet. Trafikken dirigeres på stedet, da sørgående felt er delvis sperret.

Klokka 20.08 melder politiet: E-6 åpnet for normal ferdsel.

Mo i Rana: 17.25. I rundkjøring i Ole Tobias Olsena gate har en kvinne i 60 årene kjørt ned et skilt. Kvinnen stakk fra stedet gående, men etter gode tips fra publikum kom politiet i kontakt med henne. Hun var ikke skadd, men synlig beruset. Sak opprettes, melder Nordland politidistrikt.

Sortland: 15.15. Uttrykningspolitiet har gjennomført laserkontroll på Sandstrand fylkesvei 820. Resultat: 4 stk forenklede forelegg, 2 stk for mobilbruk og 2 stk for fart. 2 førere, en mann og en kvinne i 40 årene mistet begge førerkortet. Målt til 89 og 87 km/t i 60 sonen, melder Nordland politidistrikt.

Kvænangen: 15.10. Uttrykningspolitiet har hatt trafikkontroll langs E6 Kvænangsveien. 80 sone. 8 førere ilagt forenklet forelegg, høyeste målte hastighet 105 km/t, melder Troms politidistrikt.

Bodø: 12.47: Politiet har onsdag hatt fartskontroll ved barnehage i Stille dal i 30-sonen. Seks førere bøtelagt. Høyeste hastighet 46 km/t, lyder meldingen.

Harstad: 10.50: Harstad brann- og redning kjørte gjennom sentrum med sirener onsdag morgen som del av en PLIBO-øvelse, forteller 110-sentralen: - PLIBO står for pågågende livstruende vold. Dette er nasjonale øvelser som politi, ambulanse og brann deltar på hvert år. -  Det øves gjerne på en simulert skoleskyting eller annen livstruende voldssituasjon der politiet må inn med andre nødetater og agere hyppig. Dette er hendelser som dessverre skjer hyppigere ute i verden og av og til også i Norge. Vi har fire uker med trening og er i nest siste uke nå. Folk vil se oss i Harstad i og utenfor sentrum, sier Oddmund Nilsen ved Harstad politistasjon.

Narvik: 10.34: Politiet har fått melding om utførkjøring i Rombaksveien. - Skal være ett kjøretøy involvert og en person i bilen. Klager på nakkesmerter. Veien ble stengt på grunn av ulykken. Pasient er våken. Alle airbager er utløst. Personen ble etter hvert kjørt til sykehus.

Bodø: Nødetatene skal ha samtrening i dag. Det vil bli kjørt utrykning og det vil være bevæpnet politi synlig. Øvelsesområdet er rundt gamle herredshuset. – Vi har skiltet øvelse og det vil være instruktører til stedet, opplyser politiet i Nordland.

Ballangen: 03.28: Sammenstøt mellom to biler ved Forsåtunnelen på E6. Den ene bilen var en arbeidsbil i forbindelse med vegarbeid. Fører av den andre bilen stakk fra stedet i bilen, kjørte ut av veien et stykke lengre fram. Politi pågrep personen, som blant annet ble mistenkt for ruspåvirket kjøring. Ingen personskader.

Tromsø: 01.13: Mann i 40-årene ble innbrakt i arresten etter han var sint, beruset og uønsket på en privatadresse. Mannen måtte sove ut alkoholrusen i arresten.

Tromsø: 00.42: Melding fra en ansatt på Radisson Blu om en skremmende og plagsom mann i resepsjonsområdet. Situasjonen utviklet seg til en truende situasjon med en gjenstand. Patruljer ble sendt til stedet med bevæpning og fikk raskt kontroll. Saken etterforskes.

Dette jobbet politiet med tirsdag