Ny eier av Manoda AS på Stangnes vil utvikle selskapet videre

Imenco Corrosion Technolgy AS har kjøpt Manoda AS på Stangnes. Den nye eieren, som har hovedkontor i Rogaland, forteller om en ambisiøs utviklingsplan og lover solid plattform for videre vekst.

Daglig leder Kenneth Leiknes (nummer fire fra venstre) ser fram til samarbeidet med Imenco Corrosion Tehnlogy, her representert ved Nils-Olav Digre (nummer fem fra venstre). Også på bildet er ansatte i Manoda: Tom-Rune Nyborg, Terje Helmersen, Randy Coville, Gry Jensen, Ingar Nilsen og Frank-Roar Magnussen. 

nyheter

Manoda er lokalisert på Stangnes i Harstad og produserer i dag hovedsakelig sink- og aluminiumsanoder til verftsindustrien i Nord-Norge.  Selskapet har de siste årene også arbeidet for å posisjonere seg innenfor andre markeder, som olje-gass, samferdsel mv. Imenco-gruppen har forretningskontor og verkstedfasiliteter i Haugesund. De leverer utstyr og undervannsløsninger til blant andre olje- og gassindustrien nasjonalt og internasjonalt, og til havbruksnæringen.

Daglig leder i Manoda er Kenneth Leiknes. Han og medarbeiderne ønsker den nye eieren velkommen.