Dette jobber politiet med torsdag

nyheter

Harstad: 21.42: Up har avholdt trafikkontroll ved Sama. 120 kontrollerte. En mistenkt for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand. Førerkortet er beslaglagt. Sak opprettet, melder Troms politidistrikt.

Sandtorg: 21.22: En person anmeldes for søppelbrenning. Brannvesenet har vært på stedet og slukket bålet, melder Troms politidistrikt torsdag kveld.

Malangseidet: 21.15: Melding om at et stort kjøretøy med maskinhenger har revet ned en fiberkabel på FV858. Kjøretøyet hadde gult blinkende lys på taket. Kjøretøyet fortsatte videre mot Meistervik uten å stanse, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: 18.49: Vi har stor pågang fra media vedrørende mulig utslipp av ammoniakk fra den russiske tråleren i Breivika. Brannvesenet har nettopp foretatt målinger og har IKKE målt forekomster av ammoniakk, opplyser Troms politidistrikt.

Mo i Rana: 16.37: UP har hatt laserkontroll i Steinbekkhaugvegen. Resultat: 5 stk. forenklede forelegg, 3stk. for fart og 2 stk. for bruk av mobiltlf. 2 førere (en mann og en kvinne i 20 årene) fratatt førerkortet. Målt til 76km/t og 90 km/t i 50 sonen, melder Nordland politidistrikt.

Harstad: 15.50: Trafikkulykke i Stangnesvegen. En bil og en moped involvert. Mopedisten har bruddskade. Vi er på stedet, melder politiet. Oppdatering: Vegen er nå åpen. De involverte er fraktet til legevakten for sjekk og vil bli avhørt i ettertid. Sak blir opprettet, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: 14.15. Skranken ved politihuset fikk nylig innlevert en gjenstand som ble vurdert som en mulig eksplosiv, området ved hovedinngang ble avsperret og nærliggende lokaler evakuert, gjenstanden er identifisert som en øvingsgranat, sperring er opphevet og det er normal drift, melder Troms politidistrikt.

Evenes: 13.00. E10. En mann(35) anmeldt for å kjøre 123 km/t i 80 sone og førerkortet er beslaglagt, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: 11.35. Det er ikke lenger behov for et sikkerhetsområde som følge av brannen i tråleren i Breivika. Politimesteren har opphevet evakueringen, og trafikken vil bli normalisert så snart det er praktisk mulig. Det vil fremdeles være sperringer for å ivareta sikring av åstedet, melder Troms politidistrikt.

Ramfjord: 10.45. To hester løs i vegbanen, E-8, 60 km/t-sone, i starten av Lavangsdalen, melder Troms politidistrikt.

Harstad: 10.24. Det hyler i sirener og politibiler raser gjennom sentrum av byen. Men det er bare en øvelse, beroliger operasjonssentralen i Troms politidistrikt.

Tromsø: 07.20. På grunn av den brennende båten er trafikken gjennom Breivika stengt. Sperringer ved rundkjøring UNN, Breivikatunnelen stengt, tverrforbindelsen inn mot Breivika stengt. Stakkevollvegen stengt ved NorDiesel. Bydrift er anmodet om endring av skilting på alternativ veg, melder Troms politidistrikt.

Fauske: 06.30. Tre menn i begynnelsen av 20 årene pågrepet. Mistanke om bruk av narkotika. Den ene framstillt lege for bevissikring på grunn av mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. Sak opprettes, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: Natt til torsdag. Tråleren som ligger i Breivika havn brenner fortsatt, og evakueringssonen opprettholdes, melder Troms politidistrikt.

Fauske: Natt til torsdag. UP har avholdt laserkontroll i Røvikatunellen. 8 førere fikk forenklede forelegg. Høyeste hastighet var på 110 km/t. 80 km/t på stedet, melder Nordland politidistrikt.

Finnsnes: Natt til torsdag. Politiet har avholdt laserkontroll og en mann i 20-årene fikk beslaglagt førerkortet sitt med en hastighet på 110 km/t i 70-sone, melder Troms politidistrikt.