Hagesenter-jubel

Ansatte ved Hageland Nathanielsen og Hageland Narvik kunne juble over å ha blitt kåret til Årets Hagelandbutikker.

JUBEL: Daglig leder ved Hageland Nathanielsen, Remi Robertsen (bak til venstre) kunne glede seg over pris. Her sammen med Dan-Erik Robertsen (Hageland Narvik). Foran fra venstre: Christine Strøm Bendiksen (butikksjef Hageland Narvik), Liv-Anne Nordahl og Astri Simonsen, Foto: Tore Skadal 

nyheter

Onsdag under den årlige Hagelandmessen på Gardermoen fikk to Hagelandbutikkene i Harstad og Narvik sammen den gjeve tittelen «Årets Hagesenter» av 104 butikker i Hagelandkjeden.

– Dette var overraskende og svært gledelig, sier Remi Robertsen, daglig leder i Hageland Nathanielsen. Robertsen og hans kone og partner Christine Strøm Bendiksen, som er daglig leder i Hageland Narvik, var sammen med butikkledere fra begge butikkene på plass under samlingen til Hagelandkjerden og jubelen sto i taket når årets vinnere ble annonsert.