Dette jobbet politiet med tirsdag

nyheter

Tromsø: 16.58: Politiet rykker ut på melding om enslig bil som har kjørt av vegen sør på Tromsøya. Det foreligger ikke opplysninger om personskade. Saken oppdateres, melder Troms politidistrikt. Oppdatert: 17.36: Fører er en dame i 60-årene. Hun mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand og fremstilles for blodprøve, melder politiet.

Rana: 16.43: Tverrånes. UP har hatt adferdskontroll knyttet til mobilbruk. Seks forenklede forelegg ble utstedt, melder politiet i Nordland.

Tromsø: 16.25: To bilførere er i ettermiddag ilagt forenklede forelegg for ureglementert bruk av kollektivfeltet ved Jekta storsenter.

Meløy: 14.30: Patruljen har avholdt laserkontroll på Reipå. En fører fikk forenklet forelegg for å ha kjørt i 76 km/t. 60 km/timen på stedet, melder Nordland politidistrikt.

Eidkjosen: 13.58: Nødetatene rykker ut til en adresse i Eidvegen etter melding om røykutvikling fra leilighet i et rekkehus. Meldingen oppdateres så fort vi har enheter på stedet. Oppdatering: Det viser seg at røykutviklingen er i en enebolig. Det velter røyk ut fra ventiler og vinduer i huset. Politi, brann og ambulanse er på stedet. Operasjonssentralen har snakket med beboer som opplyser at det bor to personer i huset og begge er bortreist. Oppdatering: 14.03: Røykdykkere tar seg inn i boligen. Det kommer fortsatt mye røyk fra huset som er en 1 1/2 etasje enebolig. Det er ikke fare for spredning pr. nå og røyken anses ikke som farlig. Evakuering av nabolag er derfor ikke nødvendig. Oppdatering: 14.39: Politiet foretar avhør av beboere på stedet. Det er ikke mulig å si noe på nåværende tidspunkt om årsak til brann-/røykutvikling. Saken etterforskes videre med tekniske undersøkelser og avhør, melder Troms politidistrikt.

Mo i Rana: 12.00: UP har stanset en fører mistenkt for ruspåvirket kjøring. Føreren var en kvinne i 20 årene. Hun hadde ikke gyldig førerkort. I tillegg var kjøretøyet påsatt registreringsnummer som var stjålet. Kvinnen blir anmeldt for alle forholdene, opplyser politiet i Nordland.

Harstad: 10.47: Politiet har avholdt promillekontroll på Sama tirsdag formiddag. 120 bilførere ble kontrollert. En bilfører hadde lavpromille ellers passerte samtlige uten anmerkninger.

Finnsnes: 07.42: Nødetatene rykker ut til en adresse i Skavikveien etter melding om brann i kjøretøy. Da ambulansen kom fram meldte de at brannen er slukket av personer på stedet. - Bileier har opplyst at han hadde satt på webastoen for å få varme i bilen på morgenen. Politiet gjør undersøkelser på stedet, men det meste tyder på at brannen har startet i tilknytning til nevnte webasto.

Bodø: 21.22: To unge jenter observerte mandag kveld en person som stjal en sykkel utenfor Aspmyra. De tok kontakt med politiet og beskrev tyven og fortalte hvor tyven hadde syklet. Mannen ble tatt av politiet kort tid etterpå. Mannen er avhørt og sykkelen blir bragt til Bodø politistasjon.

Skjervøy: 21.24: Politiet har mandag kveld avholdt promillekontroll. 19 bilførere er kontrollert, ingen overtredelser.

Rana: 20.31: Politiet har stanset en bil på Mo der fører ikke har gyldig førerkort. Etterforsking startet. Fører av bilen var i 40-årene.

Tromsø: 19.37: En overstadig beruset mann i 40-årene ble mandag kveld innbrakt i arrest etter utagerende oppførsel på Strandtorget.