Dette jobber politiet med mandag

nyheter

Skjervøy: 21.22: Politiet har i kveld avholdt promillekontroll. 19 bilførere er kontrollert, ingen overtredelser, melder Troms politidistrikt.

Bodø: 21.21: To unge jenter observerte en person som stjal en sykkel utenfor Aspmyra. De tok kontakt med politiet og beskrev tyven og fortalte hvor tyven hadde syklet. Mannen ble tatt av politiet kort tid etterpå. Mannen er avhørt og sykkelen blir bragt til Bodø politistasjon, melder Nordland politidistrikt.

Rana: 20. 32: Politiet har stanset en bil på Mo der fører ikke har gyldig førerkort. Fører av bilen var en mann i 40 årene.Etterforsking startet, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: 19.36: En overstadig beruset mann i 40-årene ble i kveld innbrakt i arrest etter utagerende oppførsel på Strandtorget, melder politiet i Troms.

Tromsø: 15.55: Politiet fikk i ettermiddag melding om en kollisjon i Breivikatunnelen hvor en mc og en personbil var involvert. Ingen opplysninger om personskade og saken overlates til forsikringsselskapene, melder Troms politidistrikt.

Mo: 14.05: Up har hatt adferdskontroll i Mellomvika. 16 førere bøtelagt for bruk av håndholdt mobil, opplyser Nordland politidistrikt.

Mo i Rana: 14.03: Eldre dame, født 1925, rygget på i Langmoheia. Hun er sendt til legevakta for sjekk. Vet ikke mer om helsetilstand pr nå. Fører, mann 56, anmeldes og får førerkort beslaglagt. Vi oppretter sak, melder Nordland politidistrikt.

Svolvær: 13.00: Up har hatt fartskontroll i 30 sone i Lofotgata. Åtte førere bøtelagt, høyeste hastighet 44 km/t, melder Nordland politidistrikt.

Ofoten: 12.31: Politiet har hatt fartskontroll i 60-sonen i Hårvika. 17 førere ble bøtelagt. To førere, menn født 87 og 89, anmeldes og får førerkort beslaglagt etter henhodsvis 90 og 94 km/t.

Svolvær: 10.52: Politiet har hatt trafikkontroll med fokus på ruskjøring. 100 kontrollerte, ingen ruskjørere, men to er bøtelagt for bruk av håndholdt mobil

Bodø: 06.15: Bilfører stanset av patrulje i kontroll. Mistanke om bruk av narkotika og ruspåvirket kjøring.

Mosjøen: 05.31: Mann pågrepet i sentrum. Anmeldes for bruk og besittelse av narkotika. Løslatt etter avhør.

Dette jobbet politiet med søndag

Fv 855 Midt-Troms: 20.07:  Melding om elgpåkjørsel. Materielle skader på kjøretøy, ingen personskade. Viltnemda varslet, sier politiet søndag kveld.

Tromsø: 20.01: Politiet kontaktet av vektere søndag, opplyste at noen hadde brutt seg inn i et hus. 2 personer i huset da politiet kom til Strandvegen, ingen av dem hadde rettmessig adgang. Forholdet anmeldes av politiet.

Fauske: 17.39: Har ved tilfeldig kontroll stanset en fører som mistenkes for kjøring i ruset tilstand. Mannen i 30 årene fremstilt på legevakten for bevissikring. Sak opprettet og førerkortet beslaglagt.

Tysfjord: 14.33: To norske menn i 50-årene og to tyske turister funnet værfaste på Røysvatnhytta av redningshelikopter, etter å ikke ha kommet ned til planlagt tid. Sultne, men i ellers god behold. Takk også til Norsk Folkehjelp for bistand i søk.

Tromsø: 11.29: Røykutvikling i Trafo nødetatene er på tur til Gimleveien etter melding om røykutvikling i en trafostasjon. På stedet er det ingen åpne flammer. Tromskraft og brannvesenet søker etter årsak.

Harstad: 09.16: Harstad/promillekontroll. 31 kontrollerte, ingen overtredelser 1 mangellapp utstedt på lys.