Dette jobbet politiet med torsdag

nyheter

Vestvågøy: 21.45: Nødetatene rykket ut til teltbrann i sentrum av Leknes. Ikke meldt om personskade.

Tromsø: 15.50: Politiet har mottatt melding om at en buss og en varebil har har kollidert i krysset Fløyvegen/Ringstadvegen. Ved politipatruljens ankomst hadde bussen forlatt fordi vedkommende sjåfør måtte kjøre videre. – Vi er i kontakt med føreren av bussen nå og denne vil bli ilagt et forenklet forelegg grunnet brudd på vikeplikten, melder politiet.

Lofoten: 14.45: Øvelse, øvelse, øvelse. Politi, brann og helse øver på flyhavari på Svolvær lufthavn, melder politiet i Nordland.

Tromsø: 14.12: Melding om trafikkuhell ved Sjøstranda, en bil har vært borti en bygning, deretter kjørt fra stedet. Politiet er på veg til stedet, melder Troms politidistrikt. Oppdatering: 15.00: Sjåføren, en mann i 80 årene har kjørt inn i/sneiet to leiligheter. Kun materielle skader på bil og eiendom. En patrulje er på stedet og gjør undersøkelser, melder Troms politidistrikt. Oppdatering: Politiet tar beslag i førerkortet til mannen og det opprettes sak på forholdet.

Sortland: 13.07: Nødetatene har rykket til et trafikkuhell på Fv 82, Roksøy. En bil med en person involvert, melder politiet i Nordland.  Oppdatert: 13.35: Bilfører sjekkes av helsepersonell på stedet. Fører har avgitt en kort forklaring til politiet. En skarp kurve som kom brått på ser sannsynlig årsak til uhellet. Et kjørefelt er sperret på stedet. Ikke mistanke om ruspåvirket kjøring. Fører er utenlandsk og kjørte en leiebil, melder Nordland politidistrikt. 13.45: Veien blir stengt i ca 5 min grunnet bilberging. Bilfører blir kjørt med ambulanse til sykehuset for undersøkelser, opplyser politiet. Bilen er berget. 13.55:  Veien er åpen i et felt igjen. Fri ferdsel på stedet. Politiet etterforsker forholdet, melder Nordland politidistrikt.

Nordland: 12.20: Fra fredag 20.09.19 om morgenen til lørdag 21.09.19 er det ventet store nedbørsmengder i Nordland sør for Saltfjellet. Flom fare nivå oransje og jordskred fare nivå gult. Oppfordrer alle til å flytte gjenstander bort fra flomutsatte områder. Videre sjekk avløp stikkrenner med mere, melder Nordland politidistrikt.

Fauske: 00.59: En biliste forsøkte onsdag kveld å unndra seg for kontroll av politiet. Bil ble funnet forlatt, men etter litt etterforsking er nå en person pågrepet, avhørt og anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Rana: 00.29: Melding om brann i maskin inne i Rana Gruber. 19 arbeiderne på stedet skal være evakuert etter at det begynte å brenne nesten 2 km inne i fjellet. Les mer her

Nordreisa: 00.02: Nødetatene rykker ut på melding om pipebrann i en bolig i Reisadalen.

Bodø: 18.51: Kvinne i 50 årene mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand onsdag kveld. Hadde rygget i samme bil flere ganger v Nordstrandveien. Politiet er på stedet. Ingen personskader. Sak opprettes og bevis sikres.