Dette jobber politiet med søndag

nyheter

Sørkjosen: Det er i løpet av natten begått innbrudd og stjålet 22 påhengsmotorer fra Motor&Marine i Sørkjosen. Alle motorer er av merke Yamaha og spenner seg fra størrelse på 2,5 hk opp til 50 hk. 11 av motorene er i størrelsesorden 9,9 hk og 25 hk.

Tromsdalen: 17.34: Politiet har avholdt trafikkontroll med fokus på ulovlig bruk av mobiltelefon under kjøring. Resultat: 7 overtredelser, som igjen medførte utstedelse av forenklede forelegg.

Svolvær: 13.02: Politiet har avholdt promillekontroll på Osan. 60 førere kontrollert. Alle var edru.

Rana: 13.00: Politiet har hatt promille/ruskontroll sammen med patruljen. 127 førere ble kontrollert. En fører blir anmeldt for ruspåvirket kjøring. Fører blir anmeldt. Fører var i 20 årene.

Øksnes: 04.25: Politiet oppretter sak etter at en kvinne i 20-årene ble blitt slått i ansiktet av en mann i slutten av 30 årene. Kvinnen tilsett av ambulanse, ikke mistanker om brudd, men kraftig forslått.

Tromsø: 03.27: Beruset mann i 20-årene bortvises fra sentrum frem til kl. 0800 etter å ha eglet til bråk på Stortorget.

Sørkjosen: 01.34: Politiet har vært på Reisafjord hotell etter melding om tilløp til slagsmål i hotellets bar. En mann i 30-årene og ei kvinne i 20-årene involvert. Disse har ingen relasjon til hverandre. Politiet har foretatt avhør på stedet og det opprettes sak.

Tromsø: 01.23: Melding om beruset mann som gikk løs på biler i sentrum. Viste seg å være en mann i 20 årene. Tatt hånd om av politipatruljen og blir satt i drukkenskapsarrest

Tromsø: 01.08: Mann i 20 årene innbrakt og satt i drukkenskapsarrest. Var aggressiv og uønsket på et av byens utesteder og ble tatt hånd om at ordensvaktene på stedet i påvente av politiet.

Storslett: 00.58: Mann i 30 årene hentet av politiet fra en privatadresse. Var beruset, uønsket på stedet og ute av stand til å ta vare på seg selv. Fremstilt på legevakta da han hadde et sår som måtte behandles.

Harstad: 00.23: Mann i 20-årene hentet fra en privatadresse da han var uønsket på stedet. Tatt med til sentrum hvor han tok inn på et av byens hoteller.

Melbu: 00.30: Politiet har fått melding om at en moped har kjørt av veien. Fører har kollidert med elg. Klager over smerter i hode, rygg og ben. Tas til sykehus i Stokmarknes.

Sortland: 20.40: Beruset mann bortvist fra sentrum etter å ha vært involvert i slossing med en annen mann. Ingen av partene er skadd.