Navnet frigitt: 20-åring fra Harstad omkom i ulykken på E10

Harstad politistasjonsdistrikt friga onsdag ettermiddag navnet på den omkomne etter dødsulykken på E10 tirsdag.

  Foto: Tor Sellevold Solbakken

nyheter

Det var 20 år gamle Birk Øye Pedersen som mistet livet i kollisjonen mellom en personbil og en buss mellom Elvemokrysset og Boltåskrysset i Skånland kommune, cirka klokka 11.30 tirsdag. Øye Pedersen satt i personbilen. To passasjerer i bussen ble skadd i sammenstøtet.

Les også: Dødsulykke

– Den omkomne blir obdusert i Tromsø i løpet av torsdag. Det gjenstår noen få avhør før vi kan konkluderer noe i etterforskningen. Politiet har et brukbart bilde av hva som skjedde, men avventer de siste skrittene i etterforskningen, sier etterforskningsleder Morten Hole ved Harstad politistasjon.