Dette jobbet politiet med onsdag

nyheter

Tromsø: 21.14: Iverksatt leteaksjon i Kroken ovenfor alpinanlegget etter en mann i 40-årene. Mannen har vært savnet fra sitt hjem siden i morges. Frivillige mannskapet, hundeekvipasjer og helikopter satt inn i søket.

Sandnessundbrua: 20.38: Personbil fått motorstans. Kø på stedet.

Mosjøen: 19.58: Melding om trafikkulykke på veien opp til Øyfjellvarden. En bil kjørt av veien. Skal ikke være personskade. Politiet på vei til stedet. Oppdatering: 20.54: Tre peroner i bilen. Ingen skadd. Sak blir opprettet.

Andøy: 17.54: UP har avholdt laserkontroll i 60 sone på Fornes. 12 forenklede forelegg utstedt. Høyeste hastighet 84 kilometer i timen.

Saltdal: 15.12: Melding om brann i sikringsskap i bygning. Brannvesenet rykket ut, melder 110-sentralen i Bodø. Oppdatering: 16.07: Ingen brann.

Sortland: 13.13: UP har gjennomført adferdskontroll i sentrum. En fører fått forenklet forelegg for bruk av mobiltelefon under kjøring.

Finnsnes: 12.47: Politi vil i dag øve i området Finnsnes, noe som vil medføre en del utrykningskjøring.

Kåfjord: 11.12: Nødetatene rykket ut etter melding om trailer som har kjørt ut på E-6 ved Langnesbukt i Birtavarre, to personer har kommet seg ut, den ene skal blø fra en arm. Ett kjørefelt skal være stengt på stedet. Begge som var ombord i traileren er friskmeldt av helse på stedet. Fører opplyser at det kom bil imot, la seg ut til høyre, kom litt for langt ut, hvorpå hjulene tok tak i grøftekanten. Ingen mistanke om ruspåvirket kjøring. Berging er startet på stedet, vi dirigerer trafikken, meldte politiet klokken 13.04.

Tromsø: 08.48: Tønsvika. Trafikkuhell. Nødetatene rykker ut til Tønsvikvegen etter melding om at bil har kjørt ut av veien. Kun fører i bilen, vedkommende er oppegående. Det er mulig lekkasje fra kjøretøyet. En strømstolpe samt et skilt er kjørt ned på stedet. Tromskraft er varslet. Fører er er sjekket av helse og er uskadd, ingen mistanke om ruspåvirket kjøring. Vi tar avhør av fører på stedet

Tromsø: 08.25: Nødetatene rykket ut til melding om trafikkuhell ved Charlottenlund på Tromsøya. Tre mopeder involvert. Ingen større personskader.

Harstad: 07.40: Brannvesenet rykket ut til en automatisk brannalarm på Bergseng.

Tromsø: 05.56: En person anmeldes for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Ble funnet sovende bak rattet i en bil. Bilen hadde skader i fronten og litt lengre ned i gata var et gjerde nedkjørt. Fremstilles for blodprøve.

Ved midnatt meldte politiet at ulykkesstedet i Skånland der en buss og en personbil kolliderte på formiddagen, var ryddet og åpnet igjen.

Alstahaug: 22.39: Utrykningspolitiet har avholdt laserkontroll på Leines i 60-sonen. 6 forenklede forelegg, der høyeste hastighet var 78 km/t.