Kø før valglokalene stengte: - Tror mange bytter parti

– Valget handler om hvilke saker som er på dagsorden og hva som er viktigst for oss. Det endrer seg fra år til år, sier flere av de HT møter utenfor valglokalet.

VIKTIG: Pål Berg Sørvoll og Tone Elisabeth Alstad tok med datteren Solveig Alstad Christensen til stemmelokalene i sentrum av Harstad. Her var det lang kø da de møtte opp litt etter klokken 18 mandag. De mener at det er viktig å bruke stemmeretten. - Det føles godt å få det gjort. Foto: Lars Richard Olsen 

Politifolk stemmer ikke annerledes enn folk ellers i større grad.

Politistasjonssjef Frank Sletten
nyheter

Klokken nærmer seg stengetid for valglokalet i Harstad rådhus mandag kveld. Køen er lang, konstaterer de som møter opp. Noen sukker høylytt.

– Det er mange som er som oss – i siste liten. Men det er viktig å stemme og det er fint å ha det gjort, sier Pål Berg Sørvoll og Tone Elisabeth Alstad som tok med datteren Solveig til stemmelokalene. De har inntrykk av at mange bytter parti i større grad enn tidligere.