Sørli tok storeslem i showgolf-konkurrense

Revisor måtte inn for å kontrollregne da vinneren skulle kåres under årets Cefo Invitational II.

Marius Christensen deler ut bedriftsprisen til Anleggsdrift og Bjørn Harald Sørli.  Foto: Odd Leif Andreassen

nyheter

Årsaken var den overraskende vinneren. Sigve Bertheussen, hos arrangøren, trodde ikke det han så da alle tall var summert. Minst slag, korrigert for handikap, var Bjørn Harald Sørli med sønnen Bastian Sørli på andreplass. Resultatet var at Anleggsdrift, som de to driver, også tok bedriftsseieren.

Årets resultat kan jeg faktisk ikke forklare på annen måte enn med flaks. Jeg måtte be pensjonert revisor Halvor Hundstad for å kontrollregne på grunn av det oppsiktsvekkende var resultatet. Det viser at golf kan spilles av alle, uansett fysikk og teknikk, sier en litt sjokkert arrangør.