Lover modeller, kostymer og glamour til Downton Abbey-premiere fredag: – Vi var blodfan av serien

Kinosjef Helene Hokland lover de mange ihuga tilhengerne av Downton Abbey en ekstra spiss på premièrekvelden fredag.

Premièreklare: De gleder seg stort til filmpremièren av Downton Abbey og har allerede testet ut ulike kostymer. Fra venstre kinosjef Helene Hokland, Christin Bergh fra Hjerter Dame, Camilla Johansen fra Bakerinnen og Laila Høybakk foran fra Pryd av Capelli.  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Da settes filmversjonen av en av de siste tiårenes mest populære TV- serie opp på Harstad kino. Det trigget kinosjefen til å finne på et ekstra stunt i kinoens foaje.

Afternoon Tea

– Foajeen vil bli dekket opp i kjent Downton Abbey-stil. Her vil publikum bli møtt av servitører utkledd i kjoler, hårpynt og hatter, som umiddelbart vil hensette de fremmøtte til datidens engelske glamour.