Dette jobbet politiet med torsdag

nyheter

Skånland: 20.43: Politiet har gjennomført trafikkontroll. To bilførere ilagt mangellapp for manglende lys

Kvaløysletta: 20.02: En rutebuss har havnet på tverra i veibanen på Kvaløysletta. Politiet rykker ut til stedet. Ikke meldt om personskade. Oppdatering: 20.07: Trafikken dirigeres nå manuelt forbi stedet, men tyngre trafikk kommer ikke forbi.

Skardalen: 19.24: UP har avholdt fartskontroll i 60 sone. 16 bilførere ilagt forenkled forelegg.

Rognan: 18.57: UP har gjennomført laserkontroll i 80 sone Saksenvik. Ti forenklede forelegg utstedt. Høyeste fart 100 kilometer i timen.

Ryggedalstunnelen: 17.05: Ryggedalstunnelen i Vesterålen stengt i 30-60 minutter. Dette på grunn av festing av løse takplater, melder Vegtrafikksentralen Nord. Oppdatering: 18.05: Tunnelen er åpen for trafikk.

Sortland: 17.51: Sortland brann og redning sjekker ut en automatisk brannalarm, melder 110-sentralen i Bodø. Oppdatering: 18.18: Avklart. Ingen brann.

Harstad: 12.45: Harstad brann og redning rykket torsdag ut etter melding om automatisk brannalarm i Richard Kaarbøs gate i sentrum av Harstad. - Det var unød alarm og mannskapene vender tilbake, sier 110-sentralen.

Munnarvoll og Vethaugtunnelen: 09.54: Mellom Munnarvoll og Vethaugtunnellen er det mye gjørme og mold i vegbanen. VTS varslet og vil sende entrepenør. Kjør forsiktig!

Kårvikhamn: 09.36: Fartskontroll i 30-sone gjennomført. En fører ble ilagt forenklet forelegg etter å ha blitt målt til 42 km/t.

Hattfjelldal: 02.43: Politiet med sammarbeidsetater søker etter en mann i området Vadfjellet, vest for Hattfjelldal. Redningshunder, mannskaper fra Røde kors, Luftambulanse og Seaking er i området. Oppdatering kl 09.08: Den savnede er kommet til rette. Han er kald men i god form etter å ha vært ute hele natten.

Tromsø: 01.57: En bil har kjørt ut i ei grøft ved Storelva på Kvaløya, og ble stående fast. Føreren, en ung mann er pågrepet og fremstilt for blodprøve, etter mistanke om ruskjøring. Mannen hadde heller ikke gyldig førerkort.

Mo i Rana: 22.48: Åenget/E6. UP har utstedt fire forenklede forelegg i laserkontroll onsdag kveld. Høyeste hastighet i 60-sonen var 73 km/t

Trofors: 21.30: En eldre mann gått seg bort ved Svartvatnet onsdag kveld. Politi og frivillig hjelpemannskap på tur til stedet for å lokalisere mannen.

Dette jobbet politiet med onsdag