Dette jobbet politiet med onsdag

nyheter

Trofors: Eldre mann gått seg bort ved Svartvatnet. Politi og frivillig hjelpemannskap på tur til stedet for å lokalisere mannen.

Sandstrand: 20.15: Politiet har avholdt trafikkontroll i 50 sone. Fire bilførere ilagt forenklet forelegg for fartsovertredelse, en for bruk av mobil under kjøring og en ilagt gebyr for manglende bruk av bilbelte.

Sandnessjøen: 19.24: Trafikkuhell mellom syklist og gående. En lettere skadd og en bruddskader i ansiktet. Politiet oppretter sak.

Øksnes: 18.17: Etater rykker ut til brann i campingvogn og spikertelt ved Langstranda i Øksnes. Oppdatering: 18.39: Campingvogn og spikertelt er brent opp. Det skal ikke være personer på stedet. Politiet er i kontakt med eier av campingvogn og spikertelt.

Mo i Rana: 18.00: En hvit Buster med grønn kant driver ned Sjøforsen. Båten har en sort påhengsmotor. Ingen folk ombord, mulig båten har slitt seg.

Sandnessjøen: 15.38: Ung gutt involvert i ett trafikkuhell. Sjekket ut av ambulanse og fremstår uskadd.

Mo i Rana: 13.21: Arbeidsulykke. Mann har falt fra hjulaster. Den skadde er fraktet til sykehus med mulig bruddskader. Vi har vært på stedet og gjort undersøkelser. Arbeidstilsynet varslet.

Tromsø: 13.11 Politiet har avholdt trafikkontroll i Dramsvegen. Fokus på hastighet. 1 stk. forenklet forelegg ble utstedt for å ha kjørt i 53 km/t i skiltet 40-sone.

Lødingen: 13.02: E10 ved Lundli: UP har gjennomført fartskontroll på stedet. 9 førere gitt forenklet forelegg, høyeste hastighet var 74 km/t i 60-sone.

Storslett: 11.49: Nødetatene rykker ut på melding om at en bil skal ligge i vannet under brua i sentrum.

Narvik: 11.33: Politi og ambulanse har rykket ut til en privatadresse i sentrum etter melding om slossing på stedet. Politiet er i kontakt med fornærmede, motparten hadde forlatt. Fornærmede bringes til legevakt for sjekk, fremstår ikke som alvorlig skadd.

Brønnøy: 10.19: Nødetatene gjennømfører havariøvelse på Brønnøysund lufthavn sammen med Avinor, Sivilforsvaret og Røde Kors.

Troms: 09.06: Politiet vil skyte opp lysgranater i forbindelse med trening/øvelse i løpet av formiddagen. Dette vil skje både i Lakselvdalen og Reisadalen.

Tromsø: 08.33: Politiet har avholdt trafikkontroll ved Gyllenborg skole. Ingen overtredelser.

Andenes: 04.22: Nelding om brann i bygning. Slukkingsarbeid pågår. Fem personer er evakuert fra nabohusene til huset som brenner.

Tromsø: 00.09: Stor brunspraglet hund, tispe, tatt hånd om ved Nøysomheten, sier politiet rett etter midnatt. Noen timer senere ble hunden lykkelig gjenforent med eier.

Tromsø: 17.52: Politiet pågrepet tirsdag ettermiddag en mann i 40 årene etter flere innkomne meldinger / observasjoner om at han onanerte ute i skogen, godt synlig fra vei og for publikum. Mannen var også ruspåvirket. Innbringes til arrest. Forholdet anmeldes.

Dette jobbet politiet med tirsdag