Meninger

Hvor dypt kan Frp synke?

- Å hjelpe folk i havsnød er også i samsvar den kristendommen jeg har vokst opp med og som jeg fortsatt tror på.

ROMANTISK? - Kanskje er det Frps nestleder Sylvi Listhaug som er på ville veier når hun går ut med en kampanje på Facebook med bilde av en flyktningebåt i solnedgangen. Et skikkelig romantisk og flott bilde fra en drømmekveld på fjorden. Budskapet er: «Norge skal ikke motta båtmigranter,» skriver artikkelforfatteren. Dette bildet er tatt 18. februar 2018. I mars samme år var 21 båtflyktninger fryktet omkommet i Middelhavet etter at nok et skrøpelig fartøy på vei fra Libya til Europa kantret. Foto: AP / NTB scanpix 

nyheter

«Han går omkring, gjør vel og hjelper alle», sang strengemusikken til Frelsesarmeen i Harstad i sin tid. Det er dette enkle budskapet jeg forbinder med kristendommen. Det er slik jeg ble opplært, både fra søndagsskolen og oppover til voksen alder. I dag spør jeg meg, tok jeg feil? Har jeg dullet meg inn i en klissete kristendom, der alt bare er herlighet og glede? Er jeg virkelig så naiv og enfoldig at jeg tror på Bibelens «Men størst av alt er kjærligheten» ?

Eller kanskje er det Frps nestleder Sylvi Listhaug, som er på ville veier når hun går ut med en kampanje på Facebook med bilde av en flyktningebåt i solnedgangen. Et skikkelig romantisk og flott bilde fra en drømmekveld på fjorden. Budskapet er: «Norge skal ikke motta båtmigranter».