Dette jobber politiet med mandag

nyheter

Tjeldsund: 14.25: UP har avholdt laserkontroll i Hårvik. To førere fikk førerkortet beslaglagt. Høyeste hastighet var på 102 km/timen. 60 km/timen på stedet. I tillegg fikk 6 førere forenklede forelegg. Høyeste hastighet var på 84 km/t, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: 11.26: UP har avholdt trafikkontroll ved Ekrehagen skole. To bilførere ble ilagt forenklede forelegg, samt at en bilfører fikk beslaglagt førerkortet for 11.fartsovertredelser.

Mosjøen: Kl 10.08: Politiet i Nordland ønsker tips i fobindelse med at et kjøretøy, en grå Subaru Forester med registreringsnummer SU12149, er stjålet. Bilen er stjålet fra en parkeringsplass på Storvatnet.

Steigen: Kl 09.12: Det er avholdt promillekontroll på Leines. Ti førere ble kontrollert - alle var edru.

Harstad: Kl 08.54: Utrykningspolitiet har på morgenen avholdt trafikkontroll ved Seljestad skole. Det ble ikke registrert trafikale overtredelser.

Tromsø: Kl 08.39: Patruljer har avholdt trafikkontroller ved Krokelvdalen og Solneset skoler. Totalt 33 bilførere bøe kontrollert, ingen trafikale overtredelser.

Henningsvær: Kl 02.38: Melding om brann i leilighetsbygg. Nødetatene samt redningsskøye er på vei.-  Så vidt vi vet er alle kommet seg ut fra huset. Det brenner godt i kaiområdet utenfor bygget. Ukjent om det er brann i selve bygget, meldte politiet ett kvarter senere. Klokken 03.15 hadde brannvesenet kontroll. Leilighetene fremsto uberørt av brannen. Politiet berømmet god innsats av fastboende med hensyn til evakuering og informasjon til nødetaene. I femtiden avsluttet politiet på stedet. Saken etterforskes av politiet i Svolvær. Ingen kom til skade, og kun ett begrenset område på kaia som brant.

TROMSØ: Kl 11.27: Angående søk i området Prestvannet etter savnet kvinne: Kvinnen er funnet og hun tas videre hånd om av helsevesen, meldte politiet i Troms etter at det hun hadde vært savnet fra Åsgård siden klokken 20.

Dette jobbet politiet med søndag