Dette jobber politiet med søndag

Politi, politibil, utrykning, UP  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Tromsø: 21.10. Tromsøya/laserbelysning helikopter som er i søk på Tromsøya er blitt belyst med laser. Politiet ser svært alvorlig på hendelsen og følger opp forholdet, melder politiet.

Litt senere melder de: Vi har nå vært på adresse og tatt beslag i en laser, vi oppretter sak.

Tromsø: 20.55. Politi, helse, brannvesenet, hundeekvipasjer samt luftambulanse leter etter kvinne fødte 1997 som har stukket av fra Åsgård like etter kl 2000. Det er stor bekymring vedrørende kvinnenes helse. Kvinnen ble sist sett gående i retning prestvannet fra Åsgård, melder Troms politidistrikt.

Beskrivelse av kvinnen: 170 cm høy, muskuløs, langt brunt hår, hele antrekket samt lue er militærgrønn/mosegrønt av farge. Ved observasjon ring oss på 02800.

Grane: 20.38. UP har avholdt laserkontroll. 11 førere ilagt forenklet forelegg, høyeste hastighet 102 km/t i 80-sonen, melder Nordland politidistrikt.

Harstad: 20.36. Bilist stoppet med et barn sittende i midtkonsollen usikret. Førerkortet til fører beslaglegges på stedet og sak opprettes, melder Troms politidistrikt.

Kvaløya: 18.40. Politiet har rykket ut til Kvaløya etter melding om at en person var observert i kjøretøy med noe som så ut til å være en pistol i hendene. Vi er bevæpnet, framme på stedet og har kontroll på nevnte person. Oppdateres, melder Troms politidistrikt.

Litt senere melder ordensmakten: Ingen våpen funnet, vedkommende holdt på å skifte olje på sin bil, sannsynligvis er det et verktøy som er observert i hendene og på noe avstand misoppfattet til å være en pistol.

Fauske: 18.38. melding om kjemikalielekkasje ved postterminalen. Nødetater på vei.

To personer skal ha kommet i kontakt med klor ved uhell. De er oppegående og skal ikke ha store skader. Tatt med til legevakt av ambulansen. Politiet gjør undersøkelser på stedet.

Kvaløya: 16.45. Trafikkulykke MC. Nødetatene rykker ut til rundkjøringa ved bruhodet på kvaløya etter melding om singelulykke med Mc, skadeomfang ukjent. Oppdateres, melder Troms politidistrikt klokka 16.42.

Litt etter melder de: Gutt skal ha tippet med sin moped i rundkjøringen, er oppe å går, sjekkes av helse på stedet, framstår uskadd. Kjøretøyet viste seg å være en mellomtung MC. Motorsyklisten har sklidd på ny asfalt, klager over smerte i håndledd, kjøres til legevakta for sjekk. Vi oppretter sak.

Rana: 15.21. Politiet fikk melding om syklist som var påkjørt av en bil. Dette skjedde i et gangfelt i Nordlandsveien. Fornærmede som er en gutt i tenårene, skal ikke være alvorlig skadet, men er fraktet til legevakt/sykehus for sjekk, melder Nordland politidistrikt.

Oppdatering: Den aktuelle bilen stanset ikke for å sjekke tilstanden til syklisten. Bilen skal være en sort Passat med sotete ruter. Politiet ønsker i denne forbindelse tips i saken. Tlf 02800.

Svolvær: 11.30. Politiet har gjennomført promillekontroll ved fergekaia i Svolvær. 89 førere kontrollert, ingen reaksjoner, melder Nordland politidistrikt.

Bodø: 11.00. UP har gjennomført promillekontroll på RV-80 ved Stormyraveien. Resultat: 305 kontrollerte, en anmeldelse for lavpromille, melder Nordland politidistrikt.

Reinøya: 10.30. Melding om en truende mann, går rundt i nabolaget, roper og skriker, politiet er på stedet har fått kontroll på vedkommende, melder Troms politidistrikt.

Skjervøy: 10.00. Melding om røykutvikling bolighus. Politi og brannvesen har vært på stedet, brannårsak tørrkoking, en mann i 80-årene bragt til legevakten for sjekk, melder Troms politidistrikt.

Finnsnes: Natt til søndag. En mann ble innbragt i arrest etter å ha utvist uakseptabel adferd ved et utested. Han må i tillegg forholde seg til at han blir anmeldt for forulemping av politifolkene som kom til stedet.

Storslett: 01.50. Melding om slåssing mellom 2 personer på et utested. Begge bortvist fra sentrum, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: 01.30, politiet fikk melding om en mann som lå på bakken i området Kongsbakken. Vedkommende ble innbragt i drukkenskapsarrest, melder Troms politidistrikt.

Storslett: 01.15. En person bortvist fra sentrum. Vedkommende var beruset og opptrådte ufint ovenfor ansatte på et utested, melder Troms politidistrikt.

Harstad: 00.50. Melding om festbråk fra en bolig i St Olavsgate. Idet politiet ankom var festen iferd med å løse seg opp, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: 00.30, bilfører anmeldes etter å ha blitt stanset av UP. Fører fremsto som ruspåvirket, og det ble funnet mindre mengde narkotika på han.

Bodø: Natt til søndag. Melding om slossing ved Studentersamfunnet. En person tas med inn til arrest. Har skallet til en vekter som forsøkte å oppløse slosskampen. Sak opprettes, melder Nordland politidistrikt.