Dette jobbet politiet med fredag

  Foto: Tore Skadal

nyheter

Harstad: 22.40. Brannvesenet rykket ut etter at en automatisk brannalarm var blitt utløst i Hamnegata borettslag. Da den kom fram viste det seg at alarmen var utløst grunnet matos, melder 110-sentralen i Tromsø.

Karlsøy: 21.25. Har avholdt trafikkontroll på Gamnes. Fokus på hastighet. Resultat: 27 forenklede forelegg. Høyeste hastighet 70 km/t i 50 sone, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: 21.07. Brannvesen og politi har vært på Kræmer brygge etter melding om branntilløp i en vaskemaskin. Brannen ble slukket før brannmanskapen ankom stedet. Vi har gjort åstedsundersøkelse og oppretter sak, melder Troms politidistrikt.

Melbu: 19.25. Trafikkuhell. To biler involvert. Skal ikke være personskade. Politiet på tur, melder Nordland politidistrikt.

Klokka 20.18 melder politiet: Den ene bilen fraktet en annen bil på en henger. Bilen på hengeren falt av og traff møtende bil. Sak opprettes, og førerkortet til aktuelle bil med henger er tatt i midlertidig beslag, opplyser Nordland politidistrikt.

Lødingen: 18.00. E10. Bil har kjørt av veien. Skal ikke være snakk om personskade. Nødetater er på tur. Oppdateres, melder Nordland politidistrikt.

Skibotndalen: 18.00. Bilbrann Nødetatene rykker ut til Skibotndalen etter melding om kjøretøy som brenner ca 1 km ovenfor Lulesletta. Bilen skal stå i et skogholt Oppdateres, melder Troms politidistrikt.

Grasmyrbotn: 16.00. Uttrykningspolitiet har avholdt trafikkontroll med fokus på hastighet. En bilfører ble målt i 90 km/t i 60 sone. Førerkortet ble beslaglagt. Sak opprettes, melder Troms politidistrikt.

Svolvær: 15.00. UP har gjennomført laserkontroll i sentrum av Svolvær. Resultat: 12 stk. forenklede forelegg, Høyeste måling 65 km/t i 50 sonen. 1 stk. førerkortbeslag, målt til 86 km/t i 50 sonen, melder Nordland politidistrikt.

Kabelvåg: 12.00. 59 kontrollerte i promillekontroll. Ingen reaksjoner. 1 forelegg for bruk av mobiltlf, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: 10.00. En brun campingbil med kjennemerke PN75877 er meldt stjålet fra Tromsø i løpet av natta. Volkswagen Transporter, 86-modell med høyt tak. Ved observasjoner, ta kontakt med politiet på tlf. 02800, ber Troms politidistrikt.

Senere på formiddagen melder politiet at stjålet kjøretøy var kommet til rette.

Rana: 07.00. En 72 år gammel kvinne meldt savnet torsdag kveld. Det har pågått søk etter den savnede kvinnen i hele natt med store ressurser. Foreløpig uten resultat. Søket pågår fortsatt, melder Nordland politidistrikt.

Bodø: 07.00. Mann pågrepet i sentrum. Mistenkes for innbrudd i flere kjøretøy som stod parkert i området ved Havneterminalen, melder Nordland politidistrikt.

Like etter melder operasjonsentralen følgende: Den savnede kvinnen er funnet i god behold av redningshelikopter fra 330-skvadronen.

Lofoten: 00.05. Lyngedal. Lyngedal. E10. Trafikkuhell, bil kjørt av veien. Politi og ambulanse har vært på stedet. Ikke oppnådd kontakt med bileier. To menn observert gående fra stedet, fremstod som uskadd, melder Nordland politidistrikt.