Meninger

Kvæfjord må bli mer spenstig, framoverlent og framtidsrettet

- Vi skal stå på for at unge i etableringsfasen får lyst til å bo, og er godt fornøyd, og stolt av, å være innbygger i Kvæfjord kommune.

NYE TANKER: - Kvæfjord må tørre å tenke nye tanker og ideer. Dette er nødvendig for å for å tiltrekke næringslivsaktører og støtte opp om attraktive næringer og arbeidsplasser, skriver Karin Eriksen, ordførerkandidat for Kvæfjord Senterparti 

Næringslivet skal stimuleres og utfordres

nyheter

Kvæfjord har vært styrt godt, og samarbeidsklimaet i Kvæfjord er bra. Men vi må bli mer framoverlent, aktive og spenstige. Kvæfjord må tørre å tenke nye tanker og ideer. Dette er nødvendig for å for å tiltrekke næringslivsaktører og støtte opp om attraktive næringer og arbeidsplasser. Vi må få en bredere kontakt mellom næringslivet og det politiske miljøet.

Kvæfjord sitt næringsgrunnlag er i dag for magert. Kvæfjord er dyktig på landbruk og helse, og det skal vi fortsatt være. Men næringsgrunnlaget må bli bredere og mer sammensatt. Landbruk, havbruk og fiskeri, og reiseliv må vokse og utvikle seg videre i godt samarbeid med andre næringer. Vi må markedsføre Kvæfjord som mulighetenes kommune.