Skal Harstad være seg selv nok?

- Takk Bente Steien for at du har satt næringsutviklingen i Harstad på dagsordenen. Jeg kan dessverre ikke være helt enig med alt det du sier i Harstad Tidende, men jeg er sikker på at du uansett setter pris på en debatt om temaet.

STERKERE SAMMEN: - Ulvene rundt oss er parat til å gi oss kamp om framtidige etableringer. Derfor må ikke Harstad være seg selv nok. Når det gjelder næringsutvikling gjelder de samme lovene som ellers. Sammen er vi sterkere, skriver Ap-kandidat Hans Viktor Øye i en kommentar til oppslaget i HT. Faksimile fra HT 23. august. 

Ulvene rundt oss er parat til å gi oss kamp om framtidige etableringer. Derfor må ikke Harstad være seg selv nok.

nyheter

Det jeg er mest uenig med deg i, er om helikopterbasen. Denne synes jeg at varaordfører Maria Serafia Fjellstad oppsummerer godt.

Både Sør-Troms og Ofoten regionråd er helt enig om at basen skal legges til Evenes. Det er riktig at krefter i både Skånland og Narvik har vist interesse for basen, men de ansvarlige politikerne har vært enige om dette.