Ibestad:

Her klipper de snora for ny vei - nå står flere store prosjekter for tur

Rundt 60 personer møtte opp for å høre om store planer for veier i Ibestad.

OFFISIELT ÅPNET: Mandag var det snorklipp for å markere at fylkesvei 848 Ura var ferdig. Fra venstre Gøran Sofienlund (Statens vegvesen), Dag Sigurd Brustind (ordfører Ibestad), Ivar B. Prestbakmo (fylkesråd samferdsel Troms) og Geir Jørgensen (avdelingsdirektør Vegavdeling Midtre Hålogaland.) Foto: Privat 

nyheter

De siste årene er det gjennomført flere veiprosjekter på fylkesvei 848 i Ibestad kommune, og i årene som kommer er det flere store som skal i gang. Mandag 26. august ble det invitert til markering og informasjonsmøte om de kommende prosjektene.

Rundt 60 personer møtte opp i Ibestad kulturhus, hvor Ibestad kommune, Troms fylkeskommune og Statens vegvesen hadde invitert til markering av at ytterligere 1,3 kilometer av fylkesveien ved Godvika og Hamran står ferdig.