Camilla Johansen satser med Bakerinnen:

Åpner avdeling i Kanebogen

Camilla Johansens suksess med Bakerinnen fortsetter. I oktober åpner hun ny avdeling i Amfi Kanebogen senter.

stab: Forleden var alle ansatte samlet til omvisning, idemyldring og pizza i det nye lokalet i Amfi Kanebogen. Foran fra venstre Kine Mortensen, Mia Dietel, Lars Slettli, Mehdi Hosseini, Lisa Ingebrigtsen Eide, Benedicte Hass, Synne Dons Hansen, Anna Ytterstad Karslsen og Lovise Haukebø Micheff. Bak fra venstre: Camilla Johansen, Morten Aspelund, Frida Lucia Birgitte Flod Bergqvist, Dina Herborg Uri og Maja Eldevik.  Foto: Privat

nyheter

I oktober er det fem år siden hun åpnet Bakerinnen i Storgata. Den har blitt en stor suksess, med kunder fra både fjern og nær.

Hvert år har omsetningen økt. I dag har hun 11 hel- og deltidsansatte ved avdelingen i sentrum. Når hun åpner i Kanebogen øker dette antallet til 15. De aller fleste av disse er unge mennesker under 25 år.