Dette jobber politiet med fredag

nyheter

Kvaløya: 21.53: Melding om brann i et bolighus i Kattfjord. Usikker melding da melder observerer dette på lang avstand. Nødetatene er på vei til stedet, opplyser Troms politidistrikt.

Myre: 18.28: Politiet har vært på Høtt`n Pub etter melding om grovt tyveri fra stedet. Noen har tatt seg inn ved å knuse et vindu. Alkohol og tobakk er stjålet fra stedet. Åstedsundersøkelse foretatt. Sak opprettes, melder Nordland politidistrikt.

Tromsøysundet: 18.12: Melding om mulig veltet kajakk. Scramblet Redningsskøyta Gideon, Brannvesenets båt samt luftambulansen. Det viste seg å være plast/ isopor som fløt i vannet, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: 14.35: E8 v/avkjøring til Seljelvnes/trafikkulykke Suv har kjørt i rekkverk og deretter kollidert med bobil. 3 personer involvert, alle bevisste, ingen skal være fastklemt. En ambulanse er framme på stedet, politi og brann er på tur mot stedet, melder politiet i Troms. Oppdatering: 15.35: To personer kjøres til legevakten for sjekk. E8 er pr. nå helt stengt. Vi jobber med å få åpnet ett kjørefelt på stedet.  Et kjørefelt er nå åpnet på stedet. Trafikken dirigeres forbi ulykkesstedet. Oppdatering: 17.11: E8 ved avkjøring Seljelvnes er nå ryddet etter trafikkulykken. Trafikken går nå som normalt. Sak vil bli opprettet, melder politiet i Troms.

Saltdal: 14.34: Politiet har gjennomført laserkontroll på E-6 ved Brenne. 1 fører fått forenklet forelegg da han ble målt til 115 km/t i 90 sonen, melder Nordland politidistrikt.

Kattfjord: Løshund observert når man tar av fra Katfjordeide mot Henriksvika etter ca 1 km og 700-800 m oppe i lia. Kan ikke se noen personer i området, melder Troms politidistrikt.

Narvik: 09.50. Bjerkvik. Bil unnlatt å stanse for kontroll. Up og lokalt politi har tatt seg inn i ett hus, pågrepet en person. Vedkommende erkjent å ha stukket fra kontroll, erkjent ruskjøring, erkjent bruk av narkotika i forkant av kjøringen. Politiet sikrer bevis i saken, melder Nordland politidistrikt.

Litt senere melder politiet følgende: Vedkommende ble fanget opp under en fartskontroll. Nå har vi fått en ruskjører bort fra veiene. Han hadde ingenting i trafikken å gjøre. Denne ruskjøreren ble tatt, til tross for at kontrollen var varslet på facebook. Vi sjekker mer enn fart!

Mosjøen: 08.00. Utrykningsenheter dro ut til Kulstaddalen i forbindelse med en trafikkulykke.

Det viste seg at føreren av den involverte bilen ikke var skadet, men årsaken til uhellet blir etterforsket videre, melder Nordland politidistrikt.

Balsfjord: Natt til fredag. En mann i 20 årene fikk sitt førerkort beslaglagt etter å ha blitt målt til 122 km/t i gjennomsnittshastighet i 80 sone. Han erkjente det faktiske forholdet, men samtykket ikke i beslaget. Sak opprettes og etterforskes på vanlig måte, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: Natt til fredag. En beruset mann i 20-årene ble innbrakt fra sentrum, etter å ha forulempet flere andre personer på sin ferd. Mannen etterkom heller ikke pålegg fra patruljen, og anmeldes for sin atferd, melder Troms politidistrikt.

Litt senere meldte man at politiet hadde innbrakt ytterligere en mann i 20 årene fra utested i sentrum. Mannen var beruset og forstyrret omgivelsene med sin atferd.

Bodø: Natt til fredag. En person ble pågrepet etter trusler med kniv i privat bolig på Mørkved. Politiet har avhørt flere personer på stedet. Politiet var bevæpnet på oppdraget, melder Nordland politidistrikt.