Meninger

Stopp nedlegging av trafikkstasjoner

- Fylkeseldrerådene i Norge, som var samla til landskonferanse i Skien i mai måned, tar sterk avstand fra ei slik utvikling, og ber myndighetene stoppe planene!

TRAFIKKSTASJON LEGGES NED? - Denne avgjørelsen har skapt stor frustrasjon og harme, særlig hos de eldre i Norge, skriver artikkelforfatteren. Her fra Harstad trafikkstasjon som åpnet et helt nytt kundesenter i Harstad med tre skranker i 2011.  Foto: Tore Skadal

nyheter

Statens vegvesen foreslår å kutte antall steder hvor du kan få skranketjenester knyttet til førerkort og kjøretøyregistereringer til 52 og 51 steder fra dagens 74 og 73.

Folks bruk av trafikkstasjoner har endret seg markant de siste årene. I tillegg har vi etablert selvbetjeningløsninger på nettet. Mye av det du tidligere måtte til trafikkstasjonen for å fikse kan du nå gjøre på nettet i egen stue, sier Kjell Bjørn Vinje, pressesjef hos Statens vegvesen, til VG.