Dette jobbet politiet med tirsdag

nyheter

Tromsø: 19.59: Politiet har fått melding om at en 1996 modell sort Audi Quattro med registreringsnummer LH 88424 har blitt stjålet fra Skattøra. Observasjoner/funn meldes politiet på tlf. 02800, melder Troms politidistrikt.

Narvik: 19.18: FV 751Fagernes - Beisfjord åpnet for trafikk, melder politiet i Nordland.

Tromsø: 18.21: Vi har mottatt melding om at noen har mistet ved fra lasset langs Tverrforbindelsen i Tromsø. Vegtrafikksentralen er orientert om forholdet og varsler entreprenør, melder Troms politidistrikt.

Harstad: 18.20: Politiet har stanset en 17 åring på moped. Mopeden hadde flere tekniske mangler og må derfor fremstilles for kontroll hos Statens vegvesen, melder Troms politidistrikt.

Lyngseidet: 18.19: Mann i 30 årene mistenkt for å ha kjørt traktor i alkoholpåvirket tilstand. Fremstilt for blodprøve og fikk sitt førerkort beslaglagt. Sak opprettes, melder politiet i Troms.

Tromsø: 16.59:  Up har stanset fire tenåringer på lett MC i Hamna. Det ble avdekket feil/mangler på alle syklene. Alle fire førerne fikk muntlige pålegg om å utbedre feil/mangler på sine sykler. Noe utbedret på stedet, mens andre må fremvise sykkelen for Statens vegvesen, melder Troms politidistrikt.

Fagernes: 15.57: Nødetatene rykker ut etter melding om trafikkulykke, to biler front mot front i 60 sonen på E8. Det skal være fire personer involvert og alle er i følge våre opplysninger ute av bilene. Meldingen oppdateres så fort vi har enheter på stedet, melder Troms politidistrikt. Oppdatert: 16.25:   De fire involverte tas med til legevakta for helsesjekk. Ikke opplysninger om noen alvorlige skader. Store materielle skader. Bilberging er bestilt. Politiet foretar undersøkelser og etterforsker forholdet, opplyser politiet i Troms.

Bodø: 15.07: Politiet har gjennomført en laserkontroll på Hunstad. Ett førerkort beslaglagt 78 km/t i 50-sonen. Åtte forenklede forelegg også skrevet ut, melder Nordland politidistrikt.

Sigerfjordveien: 13.00. Up har hatt fartskontroll i 50 sone. Sju førere bøtelagt. Høyeste hastighet 65 km/t, melder Nordland politidistrikt.

Rotsund: 13.30. Utrykningspolitiet har gjennomført en fartskontroll på E6. En mc ble målt til 113 km/t i en 60-sone. Sak vil bli opprettet, melder Troms politidistrikt.

Sagelvvatn: 13.10. Utrykningspolitiet har gjennomført fartskontroll på E6. En bilfører ble målt til 120 km/t i en 80-sone. Dette resulterte i førerkortbeslag og anmeldelse, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: 11.00. To bilførere er av uttrykningspolitiet lilagt forenklet forelegg for høy hastighet ved Ekrehagen skole. Høyeste målte hastighet var 43 km/t i 30-sone, melder Troms politidistrikt.

Finnsnes: 11.00. En bil ble i morges meldt stjålet fra privat adresse. Bilen er en grå Toyota Rav4 med regnr YE71104. Tips og observasjoner ønskes meldt til politet på 02800, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: 10.00. En bilfører er ilagt forenklet forelegg for kjøring mot rødt lys ved Kongsbakken vgs/Gyllenborg skole, melder Troms politidistrikt.

Burfjord: 09.38. Politiet har avholdt trafikkontroll ved Burfjord skole. 16 bilførere er kontrollert, ingen reaksjoner, melder Troms politidistrikt.

Nordreisa. 09.15. Politiet har avholdt trafikkontroll ved Reisa Montessoriskole. 23 bilførere kontrollert, ingen reaksjoner, melder Troms politidistrikt.

Kåfjord: 09.10. Politiet har avholdt trafikkontroll ved Manndalen skole. 10 bilførere ble kontrollert. En ble ilagt gebyr for manglende bruk av bilbelte, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: 09.10. patruljer har på morningen avholdt trafikkontroll ved flere skoler, henholdsvis Prestvannet, Solneset og Reinen skole. Totalt 112 bilførere er kontrollerte. Ett forenklet forelegg er utstedt for bruk av håndholdt mobiltelefon, melder Troms politidistrikt.

Mosjøen: 08.00. Up har hatt kontroll ifm skolestart. 44 kontrollerte. Ingen reaksjoner. Tommel opp.

Tromsø: 07.30. Trafikkulykke i Elvegata ved brufoten til Tromsøbrua. En personbil og et vogntog involvert. Ingen personskader. Mindre materielle skader. Det meldes om trafikale problemer i området, melder Troms politidistrikt.

08.30. Oppdatering: Kjøretøyene er nå flyttet ut av kjørebanen og trafikken går som normalt. Partene skriver skademelding. Ingen videre oppfølgning fra vår side.

Ballangen: Natt til tirsdag. Storvannet. Vi har fått meldig om at det har gått et jord/stein ras i området, melder Nordland politidstrikt.

Senere melder politiet: I alt 7 personer evakuert fra rasutsatt område. Insatspersonell avslutter på stedet. Ikke mer arbeid i skredutsatt område før området er vurdert av geolog.

Raset har gått over en kommunal vei som går langs vannet. Raset er ca 1,5m høyt og ca 40 meter bredt. Består av jord og steinmasser. Ingen hus eller hytter i traseen raset har tatt.

Tromsø: Natt til tirsdag. Politiet fikk melding om en person som falt i havet ved båt til kai i sentrum. Politiet rykket ut og kunne konstatere at vedkommende ble berget opp av vannet etter kort tid og er uskadd. Vedkommende, en mann i 50-årene, siktes dog for føring av båt i beruset tilstand, melder Troms politidstrikt.

Salangen: Natt til tirsdag. Melding om brann i en bil på FV 84 like nord for Røyrbakkvatnet. Det skal ikke være fare for personer, men bilen står i vegbanen og trafikken er sperret i begge retninger, melder Troms politidstrikt.

Senere meldte politiet: Patruljen har rutinemessig startet etterforskning, men har ikke mistanke om noe straffbart. Vegen har tatt noe skade av brannen, men er åpen for trafikk.