Her er danserne i Bakgården-vinduene

På Ungdommens Hus svingte åtte ungdommer seg i vinduskarmen for å lage show til publikum under årets Bakgården.

SAMLET: Denne gjengen danset på skift under Bakgården 2019. F.v.: Ottar Opsal (16), Anna Stensland (16), Kjersti Gürgens Gjærum (16), Alexandra Kamsøy Pedersen (15), Thea Holand (16), Tarjei Timian Torgersen (17) og Malin Elise Haugen Helgesen (17).  Foto: Håkon Wikan

nyheter

På Bakgården i helga, i pausen mellom konsertene, så du mest sannsynlig dansende personer i vinduene på Ungdommens Hus. Bak prosjektet sto åtte ungdommer i alderen 15 til 17 år. Tarjei Timian Torgersen (17) synes det var gøy og interessant å være med på prosjektet.

– Leker oss i vinduet

– Vi er en haug av venner som egentlig leker oss i vinduet her. Det er morsomt å vise seg fram selv om ingen ser at det er meg, sier 17-åringen i en pause lørdag.