Benektet sovevoldtekt

Ingen av de to voldtektstiltalte unge mennene fra Harstad erklærte straffskyld da rettssaken startet mandag.

MISFORHOLD Aktor, statsadvokat Lars Fause hamret løs på de tiltaltes forklaringer i retten. Særlig for den ene av de tiltalte var det stor forskjell på det han sa i avhør, og det han sa i vitneboksen.  Foto: Kjell Magne Angelsen

nyheter

Ifølge statsadvokatene i Troms og Finnmark voldtok de en ung jente etter tur på en adresse i Harstad, natt til 30. mars i år. De er tiltalt for å forgrepet seg på en person som ikke var i stand til å sette seg til motverge. I dette tilfellet at jenta var full, og sov.

I samme seng

Fornærmede forklarte i retten at hun var på en fest i et av byens MC-lokaler og at de to unge mennene ble med henne hjem til bopelen hun leide sammen med flere andre unge mennesker.