Rettssak etter insektfunn

En harstadkvinne forlanger opp mot 360.000 kroner i prisavslag, etter at boligen hun kjøpte for 2,4 millioner kroner viste seg å være invadert av insektet «skjeggkre».

SIVILSAK Under overtakelsen av en bolig ble det oppdaget skjeggkre. Nå forlanger kjøperen prisavslag.  Foto: Illustrasjon

Ikke verre enn å ha noen små edderkopper i huset

nyheter

Eiendomsoverdragelsen skjedde i fjor. Kravet har hun rettet mot de tidligere huseierne og deres forsikringsselskap. Rettssaken er berammet i Trondenes tingrett 27 og 28. august. I tillegg til prisavslaget vil hun ha sine sakskostnader dekket av motparten.

Holdt tilbake informasjon

Kvinnen mener at selgerne måtte ha vært kjent med at det var skjeggkre i boligen på overtakelsestidspunktet. Ifølge påstandsgrunnlaget sendt til tingretten hevder kvinnens advokat, Morten Dragvik Elvevoll at det foreligger opplysningssvikt fra selgernes side.