Bakgårdskatter: Lørdag spiller de forestillingen for siste gang

En ny generasjon skuespillere rekker så vidt å være med før et helt nytt Bakgårdskatter-show får premiere i 2020.

TØFFE SJARMTROLL: Harald Troøyen sier at han er mektig imponert over de nye hovedrolleinnehaverne Kornelia Linde Langstrand Jobsen og Timon Solheim Bergersen. I fjor var det Embla Dragland og Ottar Opsal som fylte rollene som Sol og Sander. De stiller i år i Mirre og Max-draktene. Foto: Lars Richard Olsen 

nyheter

Det er hektisk i kattestaben før tredje og siste oppsetting av «Bakgårdskatter: Katt eller skatt». Replikker, sang og dans blir terpet på under generalprøven torsdag der også alle rekvisitter, kostymer og hemmelige våpen hentes fram til en siste gjennomgang.

Mannen bak det hele, Harald Troøyen, sier at spenningen stiger hos de involverte. Mange er med for første gang, deriblant hovedrolleinnehaverne Kornelia Linde Langstrand Jobsen (10) og Timon Solheim Bergersen (9).