Dette jobber politiet med torsdag

nyheter

Harstad: Klokken 2025 rykket brannvesenet og nødetatene i Harstad ut etter melding om det som ser ut til å være varmgang i et sikringsskap i en bolig på Seljestad. - Brannvesenet har gått gjennom boligen, kun litt røyklukt, brannvesenet finner ingenting ved gjennomgangen. Ingen personer er skadet. Vi forlater, sier politiet klokken 2039.

Bardu: Politiet har fått melding om hytteinnbrudd på Skjellbekken. ATV og aggregat er meldt stjålet. ATV senere funnet og levert eier. - Ved undersøkelser i området ser vi at det har vært innbrudd i 5 andre hytter i området. Vi jobber på stedet med sporsikring, sier politiet klokken 1920.

Lyngseidet: En person er siktet for ruspåvirket kjøring. Vi har sikret oss de nødvendige prøver. Siktede blir også anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort, sier politiet klokken 1850.

Rana: Siden 15. mai er det gjort søk etter en savnet person som gikk gjennom isen i en hjullaster på Smibelgvatnet. Etter at politiet avsluttet søk har firmaet Hære fortsatt letingen. I dag ble avdøde funnet på 78 m dyp. Pårørende er varslet om funnet, sier politiet klokken 18.

Tromsø: Fortvilte turister ringte i ettermiddag politiet da de var innelåst på NordNorsk kunstmuseum i Tromsø. - Vi kontaktet Nokas som har sørget for at de 2 turistene har kommet seg ut, sier politiet klokken 1755.

Bodø: Under en laserkontroll i Rønvik ble en fører, mann i slutten av 50-årene stanset. Vedkommende framsto som ruset. Mannen er framstilt på legevakt for bevissikring og fått førerkortet beslaglagt. Sak opprettet, sier politiet klokken 1740.

Bodø: UP har avholdt laserkontroll i Junkerveien. 7 førere ilagt forenklet forelegg, høyeste hastighet 47 km/t i 30-sonen. En fører anmeldt for å ha kjørt uten å sikre last, sier politiet klokken 1610.

Majavatn: UP har avholdt laserkontroll på E6. 4 førere ilagt forenklet forelegg, høyeste hastighet 106 km/t i 80-sonen, sier politiet klokken 1608.

Lyngen: 12.21: Melding om bil kjørt ut av veien i Svensby i Lyngen. Nødetatene på vei til stedet. Ikke melding om personskader, melder Troms politidistrikt.

Alstadhaug, Tjøtta: 11.10: Patruljen har gjennomført trafikkontroll med fokus på rus og dokumenter. 22 kontrollerte, alt ok hos samtlige, melder politiet i Nordland.

Kistrand: 09.19: Rv 80: bil ut av veien, ingen personskader. Veien stenges en kort periode ifm bilberging, melder Nordland politidistrikt. Oppdatering: 09.45: Bilen er hentet av bilberging, veien er åpen, melder politiet.

Seljelvnes: Cirka 07.25. Melding om 3 løse hester i vegbanen langs Seljelvnesveien. Hestene er på løping i retning Nordkjosbotn. Uvisst hvem som eier hestene. Eier bes ta kontakt med politiet på tlf 02800, melder Troms politidistrikt. Oppdatering: 09.36: Oppdatering: Eier av hestene har blitt varslet og ivaretar dyrene, opplyser politiet.

Andøya: Cirka 06.40. Melding om røykutvikling ombord i Widerøe fly som nettopp hadde tatt av fra lufthavnen. Returnerte til lufthavnen, passasjerene evakuert og brannvesenet undersøkte flyet. Ingen melding om personskade.

Litt senere meldte Nordland politidistrikt om at det ikke skal ha vært røykutvikling ombord i flyet, men en elektrisk svilukt. Ambulansen meldte om at det ikke var personskade.

Så kom det en tredje melding fra politidistriktet om at det faktisk skal ha vært røykutvikling i flyet. Men det blir ikke opprettet politisak.

Ofoten: Saltviknes, natt til torsdag. Melding om hyttebrann. En person har evakuert seg selv. Utrykningsenheter dro til stedet. De konstaterte at bygningen var overtent. Grunnet stor røykutvikling på stedet anmodet de naboer om å holde vinduer og dører lukket.