Kristoffersen ferdig som sjef for KJK – skal nå utdanne 3.500 i året

Kystjegerkommandoens tidligere sjef, Ronny Kristoffersen, tok tirsdag over ledelsen for rekruttskolen KNM Harald Haarfagre i Stavanger. Markeringen skjedde foran mer enn 1.000 rekrutter, offiserer og gjester.

– LYKKE TIL: Ronny Kristoffersen overtok kommandoen etter Tor-Fredrik Johannessen, som tidligere har vært ansvarlig for utviklingen av Kystjegerkommandoen i to perioder. Foto: Andre Meling 

nyheter

Kommandør Ronny Kristoffersen fra Harstad kommer fra stillingen som Sjef Kystjegerkommandoen i Harstad der han selv er født og oppvokst. Han har en bred og operativ tjenestebakgrunn, og er blant annet tildelt Krigsmedaljen og Medalje for såret i strid etter tjeneste i Afghanistan. Han gleder seg til å overta en avdeling der spennet i arbeidsoppgaver er bredt:

– Det er en utfordrende jobb, men heldigvis har jeg mange dyktige kollegaer som vil hjelpe meg og KNM Harald Haarfagre til å løse de oppdrag vi får tildelt. Jeg er særdeles motivert til jobben og vet jeg kan bidra med mye kunnskap og erfaring fra mine tidligere jobber og deployeringer, sier han.