Lærte oss viktigheten av komma - nå vil han demonstrere verbenes styrke

Det startet med språkboken «Komma» i 2014. I oktober kommer «Verbene som beveger verden».

BOKAKTUELL: – «Verbene som beveger verden» er min fjerde språkbok siden «Komma» kom i 2014. Den kommer i oktober, sier Bård Borch Michalsen, som til daglig jobber som førstelektor ved Handelshøgskolen ved UiT Harstad. Foto: Tore Skadal 

nyheter

Det er Spartacus Forlag som gir ut språkbøkene forfattet av Bård Borch Michalsen.

Michalsens skrivekløe startet for alvor med «Den trofaste toer» i 2011. Minneboka for polarhelten Helmer Hanssen fra Vesterålen og Tromsø. Han fulgte Roald Amundsen gjennom Nordvestpassasjen, til Sydpolen og gjennom Nordøstpassasjen. Så kom Bård Borch Michalsens «Harstad – de tusen gleders by, med tekster til bilder av Trym Ivar Bergsmo i 2014.