– Dette er en verdensbegivenhet innen internasjonal sykkelsport

Det sier Dag Otto Lauritzen som for første gang skal følge et sykkelritt over fire etapper i elbil.

NYHET: – Dette er en verdenssensasjon, sier TV-kommentator Dag Otto Lauritzen, om de nye ladestasjonene som Hålogaland Kraft har utviklet samme med fire andre lokale kraftselskap. Her sammen med Rolf Inge Roth (Administrerende direktør), Knut-Eirik Dybdal (daglig leder i Arctic Race of Norway og sykkellegenden Thor Hushovd (Arctic Race-ambassadør). Foto: Tore Skadal 

nyheter

– Jeg fikk testet bilen fra Evenes til Harstad i går. Tror det skal bli en flott reise fra Å i Lofoten til Narvik i Ofoten søndag. Jeg er positivt overrasket over at denne bilen kan kjøre 50 mil før den må lades, sier Lauritzen, som har fulgt rittet i Nord-Norge siden oppstarten i 2013.

Utfordret

Daglig leder i Arctic Race of Norway utfordret i fjor bilforhandler Biltrend i Harstad til å levere elbiler til årets ritt. Derfor er 62 av bilene som benyttes i årets ritt elbiler.