Dette jobbet politiet med søndag

nyheter

Valnesfjord: På Nes har en bil kjørt av veien. Politi og ambulanse rykker ut til stedet, melder politiet klokken 18.42. Oppdatering: Politi og ambulanse på stedet. Fører har forlatt bilen. – Politi har iverksatt søk etter bilfører, melder etaten klokken 18.59. Oppdatering: Hundeekvipasje fra Bodø har lokalisert mannen. Blir sjekket av ambulansepersonell på stedet, melder politiet klokken 19.36. Oppdatering: Bilfører fremstår uskadd. – Vi mistenker promillekjøring, melder politiet klokken 19.58. Etterforskning iverksatt.

Harstad: Politiet rykket i 17.20-tiden ut på melding om at noen har gjort opp bål i en kulvert ved Hålogaland Kraft.

Andøya: Politiet har fått melding om trafikkulykke, mc mot bli rundt klokken 1430. En person antatt letter skadd. Utrykningsenheter på vei. Politiet undersøker saken og oppretter anmeldelse.

Rognmoen: Nelding om brann i kjøretøy. Meldt til politiet av 110-sentralen.  Bilen er utbrent. Nødetatene har forlatt stedet. Patruljen oppretter sak for videre etterforskning, sier politiet klokken 1515.

Ramfjord: Politiet har fått melding om en person gående langs E8 inn mot Tromsø. Vedkommende går langs vegen, men kan være til hinder for trafikk i området. Politiet rykket ut og tok hånd om vedkommende, lyder meldingen klokken 14.

Fauske: Etter tips fra publikum har politiet stanset en mann i 20 årene mistenkt for kjøring i beruset tilstand. Mannen tatt med til legevakten for bevissikring. Førerkortet beslaglagt og sak opprettet, sier politiet klokken 03 natt til søndag.

Mosjøen: Etter tips fra publikum har politiet vært i kontakt med en fornærmet mann i 20 årene som hevder å ha blitt utsatt for vold. Kjent gjerningsmann. Sak opprettet, sier politiet klokken 02 natt til søndag.

Tromsø: Melding om at en mann i 60 årene hadde blitt slått ned i Tromsø sentrum. Gjerningspersonen forlot stedet før politiet ankom. Ambulanse har overtatt den skadde. Ukjent skadeomfang. Sak opprettes, sier politiet klokken 02.