Dette jobbet politiet med lørdag: Brann på Finnsnes

nyheter

Finnsnes: Melding om brann nær barneskole Øvre Hamna. Brannvesenet er på stedet og opplyser at det har brent i flere bildekk. Brannvesenet har kontroll. Politiet vil undersøke hendelsen, lyder meldingen klokken 1740.

Tromsø: Politiet ga parkeringsgebyr i Fjellvegen. Kjøretøyet sto hensatt slik at det ikke var mulig å passere, sier politiet klokken 1735.

  Foto: Politiet

 

Sjomen: I Ofoten har politiet fått melding om sjøfartsulykke ifm arrangement. flere skadde personer. Utrykningsenheter på vei, sier politiet rundt klokken 1720.

Steigtindvatnet: I Nordland har politiet fått melding om lyng/skogbrann. Nødetatene rykker ut, lyder første melding rundt klokken 16. Pga skogbrann vil det være begrenset framkommelighet på RV 834. Mye røyk i området. Brannvesenet melder fra stedet at det er mye flammer og brannen er stor av dimensjon. Det er kalt ut ekstra mannskaper fra Sivilforsvaret.

Burfjord: Utrykningspolitiet har gjennomført kontroll med henblikk på fart. 2 bilførere fikk sitt førerkort beslaglagt, samt 3 andre ble bøtelagt for fartsovertredelser, sier politiet rundt klokken 14.

Gullesfjord: Politiet her gjennomført en kontroll på stedet, 10 forenklede forelegg er skrevet ut i 80 km/t-sonen. Høyeste hastighet 107 km/t.

Bodø: Politiet har gjennomført en trafikkontroll i 30 km/t-sone, 3 forenklede forelegg er skrevet ut. Høyeste hastighet 49 km/t.

Tromsø: Melding om en taxikunde som stakk fra taxiregningen sin. Politiet fant mannen og fikk han til å betale. Ordnet på stedet, sier politiet klokken 0424 natt til lørdag.

Tromsø: En person er mistenkt for å ha kjørt bil i påvirket tilstand. Vedkomne fremstilles for blodprøve. Sak opprettes og førerkortet beslaglegges, sier politiet klokken 0319 natt til lørdag.

Tromsø: En beruset person oppførte seg dårlig ute på et utested. Fikk pålegg fra politiet om å holde seg vekke fra bysentrum. Ti minutter seinere dukket vedkomne opp på et nytt utested og fortsatte å lage dårlig stemning. Innbringes til politiets arrest. Sak opprettes, sier politiet rundt klokken 02 natt til lørdag.

Brønnøysund: Bevæpnet politi rykket ut etter flere tips om formentlig skudd i sentrum. Patruljen fikk kontakt med en mann i 20-årene som bekreftet å ha avfyrt noen kinaputter, sier politiet klokken 0150 natt til lørdag.

Finnsnes: Politiet har avholdt trafikkontroll på Gisundbrua. Fokus på hastighet. En person, mann i slutten av 30 årene mistet førerkortet da han hadde hatt en hastighet på 80 km/t i 50 sonen. Sak opprettes, sier politiet klokken 0130.

Bodø: Politiet mottak tips fra publikum om at mannen var i ferd med å stjele en sykkel. Mannen som var i 40 årene ble stanset av politiet. Pågrepet grunnet funn av mindre mengder narkotika. Sak opprettet, sier politiet klokken 0034 natt til lørdag.