47-åring tar over som leder: - Vil revitalisere Vizuelli sammen med de ansatte

Vizuelli reklame- og produksjonsbyrå i Harstad styrker bedriften med to nye ansatte.

Ny leder Dan Olsen har bred bakgrunn fra både reklame- og mediebransjen.  Foto: Vizuelli

nyheter

47 år gamle Dan Olsen overtar etter Ivar Kristoffersen som fortsetter i adminstrasjonen, i styret og som en av eierne av selskapet. Olsen vil også tre inn på eiersiden i selskapet. Sondre Berntsen (25) er fra samme dato ansatt som webutvikler/designer.

Dan Olsen har bred bakgrunn fra både reklame- og mediebransjen, blant annet som salgsdirektør i Haugesunds Avis og Amedia Haugalandet. Han har også jobbet i Ofotens Tidende, Fremover, Bladet Vesterålen og Lister24 på avissiden. I reklamebransjen har han jobbet i Chili og Mål & Mening. Olsen er utdannet markeds- og kommunikasjonsrådgiver med tilleggsutdannelse innen ledelse.