Dette jobber politiet med torsdag

nyheter

Flakstad: 14.37:UP har avholdt laserkontroll på Napp. 19 førere fikk forenklede forelegg. Høyeste hastighet var 85 km/t. 60 km/t på stedet, melder politiet i Nordland.

Lyngen: 14.33: En fritidsbåt på 29 fot begynte å brenne utenfor Vaggas. Personen som var i båten kom seg over i ei jolle og er uskadd. HRS har scramblet redningsskøyta som er på vei til stedet. Sak vil bli opprettet og etterforsket, opplyser Troms politidistrikt.

Vestvågøy: 13.55: Melding om gressbrann på Sennesvik. Politi og brannvesen på stedet. Det var ett bål som hadde spredt seg til gresset rundt. Brannen er nå slukket. Mannen som hadde ansvaret for bålet blir anmeldt, melder Nordland politidistrikt.

Lødingen: 13.34: UP har avholdt laserkontroll på Strand. 23 førere fikk forenklede forelegg. Høyeste hastighet var på 78 km/timen. 60 km/timen på stedet, melder Nordland politidistrikt.

Strupen: 13.31: UP har hatt fartskontroll på stedet. Det resulterte i 10 forenklede forelegg og tre førerkortbeslag, høyeste måling var på 133km/t i 80-sonen, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: Politiet forteller klokken 1055 at de har fått melding om brann i en gravemaskin på Remiks. Nødetatene er på vei.

Svolvær: 10.42: Melding om trafikkulykke på Laupstad. En bil og en MC involvert. Ikke meldt om peronskader. Nødetater på vei til stedet, melder Nordland politidistrikt. Oppdatert: 11.42. Fører av bil har brutt vikeplikten, og kjørt på MC. Ingen personskader. Fører av bil får ett forenklet forelegg.

Mosjøen: 10.05: Up har gjennomført promillekontroll. 80 kontrollerte førere. Ensom gav utslag på promille over tillatt grense og blir anmeldt. Vedk er en utenlandsk mann i 40-årene, opplyser politiet i Nordland.

Harstadbotn: En trefarget langhårete hund, mulig lapphund, er funnet i Markveien. Tispe med beige kroppslenke. Eier bes kontakte politiet på tlf. nr. 02800, sier politiet klokken 2006 onsdag kveld.

Tromsø: Politiet har vært på en adresse på Sør-Tromsøya etter flere meldinger om støy fra en privatadresse. Da beboer ikke svarte på telefonen fikk vedkommende en patrulje på besøk. Lovet å dempe støynivået og ta hensyn til nabolaget, skriver politiet klokken 0130 natt til torsdag.

Hårvik: En mann, født 98, beslaglagt førerkort og anmeldes for å ha kjørt i 87 km/t i 60-sonen, sier politiet rundt klokken 01 natt til torsdag.

Ofoten/Kongsvika: Up har hatt fartskontroll i 50 sone. 8 førere bøtelagt. fører, mann født 96, pådro seg over 8 prikker etter 64 km/t, får beslaglagt førerkort og anmeldes, sier politiet klokken 0116.

Senja: I en fartskontroll i en 80-sone ved Sollia ble en bilfører fratatt førerkortet. Vedkommende ble målt til 117 km/t, sier politiet klokken 2014.

Gildeskål: Politiet har gjennomført laserkontroll ved Storvika, Fv.17. 2 FF skrevet, høyeste målte hastighet var 114 km/t i 80-sonen, sier politiet klokken 2108 onsdag kveld.

Sommerset: Politiet melder klokken 1843 om en trafikkulykke mellom bobil og to andre biler. - Ingen personskade, men store materielle skader på bobil. Nordgående felt er sperret. Trafikkdirigering på stedet.

Naurstad: På riksvei 80 har politiet fått melding om vogntog som har fått motorstopp og står trafikkfarlig til. Kjør forsiktig, skriver politiet klokken 1611 onsdag ettermiddag.