Mangler 70 frivillige én uke før start: - Uten dem er det vanskelig å lage Bakgården slik vi kjenner festivalen

Jan Santocono savner fortsatt folk til å rigge og passe på sikkerhet under Bakgården som starter om bare én uke.

FRIVILLIGE: Jan Santocono er daglig leder for Bakgården. Her sitter han sammen med Gina Gabrielsen, en av tre frivilligansvarlige. En av de viktigste jobbene for festivalen den neste uken blir å skaffe nok frivillige til å kunne gjennomføre festivalen. Foto: Tore Skadal 

Uten de frivillige er det vanskelig å lage Bakgården slik vi kjenner den

Jan Santocono
nyheter

For noen uker tilbake fortlte festivalsjef Jan Santocono at det manglet 100 frivillige til årets festival.

– Vi mangler per i dag onsdag 70 frivillige til årets festival. I hovedsak er det til rigg og sikkerhet at det mangler folk. Rigging av hovedscenen skal starte kommende mandag og vil pågå i tre dager. Torsdag skal scenen være klar til første artist, sier Santocono.